SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS- Galatasaray Maçının Hakemi

A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 21.haftasında Pazar günü 16.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak olan Yeni Malatyaspor-Galatasaray karşılaşmasını Ali Palabıyık yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Süper Ligin 21.haftasında oynanacak olan karşılaşmaları yönetecek olan hakemleri açıkladı. Buna göre, Pazar günü 16.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak olan Yeni Malatyaspor-Galatasaray karşılaşmasını Ankara Bölgesi Üst Klasman Hakemi Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Kemal Yılmaz ile Ankara Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Erdinç Sezertam yapacak. Mücadelede, Trabzon Bölgesi Üst Klasman Hakemi Bülent Birincioğlu ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Süper Ligin 21.haftasında oynanacak olan karşılaşmalarda görev alacak olan hakemler şöyle:

23 Ocak Cumartesi  

16.00 Gençlerbirliği-Trabzonspor: Mustafa Öğretmenoğlu

19.00 Medipol Başakşehir-Çaykur Rizespor: Ümit Öztürk

24 Ocak Pazar 

13.30 İttifak Holding Konyaspor-Fraport-TAV Antalyaspor: Tugay Kaan Numanoğlu

16.00 Yeni Malatyaspor-Galatasaray: Ali Palabıyık

16.00 Yukatel Denizlispor-Fatih Karagümrük: Erkan Özdamar

19.00 Beşiktaş-Göztepe: Ali Şansalan

19.00 Gaziantep Futbol Kulübü-Atakaş Hatayspor: Fırat Aydınus

25 Ocak Pazartesi 

16.00 Kasımpaşa-Demir Grup Sivasspor: Mert Güzenge

19.00 Fenerbahçe-Hes Kablo Kayserispor: Alper Ulusoy

19.00 Aytemiz Alanyaspor-MKE Ankaragücü: Cüneyt Çakır.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    İnanın Anadolu takımlarını ezdirmek için bir kaç hakem say deseler biri Ali Palabıyık dır.Sahada Palabıyık kenar da Terim birde var ve avarlar tam teşekküllü imha ekibi.Allah yardım etsin.Kırmızı kart olmasında ben puansız ayrılmaya razıyım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Başkan ne yapıyor? Takım antremana çıkmıyor, Nedenmi!!!! 2 aylık maaşlarını almadıkları için. Oduyemiyeceksen,ülke çapında kampanya düzenle,emeklerinin karşılığını verelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (3 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Geçmiş dönemlerde de yapıldı istenilen sonuç alınmadı.Takıma sponsor ve reklamdan gelir getirecek girişimlerde bulunmak gerekir.Bu konuda Belediye başkanlarımız da yardımcı olmalılar.
    0
    0
    Yanıtla