Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Kırklarelispor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.
Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde Teknik Direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde son çalışmasını yapan sarı kırmızılı takımda sakatlığı nedeniyle tedavisi devam eden Cihan Yeşilırmak ve Ramazan Kahya antrenmanda yer almadı. Cihan ile Ramazan’ın Kırklarelispor maçı kadrosunda yer almayacakları açıklandı. Öte yandan kart cezalıları kaleciler Ziya Aydın ile Mesut Çiğdem’in de kafileye dahil edilmedikleri kaydedildi.
Öte yandan Kırklarelispor ile Yeni Malatyaspor arasında Pazar günü 13.30’da oynanacak olan karşılaşmanın hakemleri açıklandı. Buna göre karşılaşmada Erbay Aldemir düdük çalacak. Aldemir’in yardımcılıklarını İbrahim Bekler ile Ercan Aydın yapacak. Karşılaşmada Bahattin Şimşek ise dördüncü hakem olarak görev alacak.