SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Kupa 5. Tur Maçını Salı Günü Oynayacak

0
Güncellendi - 2020-12-15 19:49:10
YMS, Kupa 5. Tur Maçını Salı Günü Oynayacak
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur’unda evinde Hekimoğlu Trabzon ile karşı karşıya gelecek. Mücadele, Salı günü saat 17.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası’nda 5.Eleme Turu heyecanı yaşanacak. Kupaya 3.Tur’da dahil olan Yeni Malatyaspor, 5.Tur’da Hekimoğlu Trabzon ile karşılaşacak. Yeni Malatya Stadyumu’ndaSalı günü oynanacak olan karşılaşma saat 17.00’da başlayacak.

Kupada daha önce 3.Tur’da Artvin Hopaspor’u 2-0, ardından da 4.Tur’da Etimesgut Belediyespor’u 2-0’lık skorlarla mağlup eden Yeni Malatyaspor, 5.Tur’da Hekimoğlu Trabzon ile eşleşti.

Süper Ligin 12.haftasında deplasmanda Fenerbahçe’yi 3-0’la geçen ve moral depolayan sarı siyahlılar, kupada da yoluna devam etmek istiyor.

Yeni Malatyaspor’da şuana kadar oynanan 2 kupa maçında Afriyie Acquah, Jetmir Topalli, Umut Bulut ve Benjamin Tetteh 1’er gol kaydettiler.

Yeni Malatyaspor ile Hekimoğlu Trabzon arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur maçını Ankara Bölgesi Üst Klasman Hakemi Burak Pakkan yönetecek. Pakkan’ın yardımcılıklarını Kastamonu Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Oğuz Terzi ile Sakarya Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Suat Güz yapacak. Mücadelede, Gümüşhane Bölgesi Klasman Hakemi Şahin Berker ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Hakan44 (3 yıl önce)
    Takımlarında süper lig tecrübesi olan Sezer, Burhan Eşer , Batuhan Karadeniz gibi oyuncuların yanında dinamik oyuncuları var. Hücuma takım halinde çok hızlı ve etkili çıkıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (3 yıl önce)
    Kupa takımı dikkat etmek gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    Çok hizli atak bir takim INŞALLAH hata yapmasak yeneriz Onlar ölümüne mücadele edecekler bir gol atmalari onlar için büyük gurur MALATYA gibi bir takima gol atmalari çok değerli
    0
    0
    Yanıtla