SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Malatya'ya Döndü, Trabzon Hazırlığına Başladı

0
Güncellendi - 2021-08-08 01:11:26
YMS Malatya'ya Döndü, Trabzon Hazırlığına Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Cuma günü İstanbul'da Medipol Başakşehir ile hazırlık maçı oynayan ve 0-0 sonuçlanan maçtan sonra Malatya'ya dönen Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in ilk haftasında 16 Ağustos Pazartesi günü Trabzonspor'u konuk edeceği maçın hazırlıklarına başladı.

Sarı-siyahlı takımın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Takımımız, akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı." ifadeleri kullanıldı.

Takımın Trabzonspor maçı hazırlıklarını yarın Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde sürdüreceği öğrenildi.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ahmet Deniz. (3 yıl önce)
    Hak eden, kazansın. Spor, terbiyedir. Zarifliktir.Karşılıklı anlayıştır. Her takım gibi, biz de kazanmak istiyoruz. Malatyaspor"a başarılar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Deniz. (3 yıl önce)
    Hak eden kazansın...Spor, terbiye. Güzelliktir....Karşılıklı anlayıştır. Her takım gibi, biz de kazanmak istiyoruz....
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (3 yıl önce)
    hadi hayırlısı diyelim.. şunu söylemeden geçemiyecem. ben 75.. yıldan beri malatyasporun maçlarını kaçırmam ve o yıldan beri bir çok yönetim gördüm. kim malatyaspora güzel hizmet ediyorsa. dini.. dili.. ırkı.. mezhebine bakmadan o yönetimin yanında olurum ve taraftar olarak bağrıma basarım. yıllardan beri o kadar yönetim gördüm adil gevrek gibisini vallahide billahide görmedim. ben adil gevrek düşmanı değilim. ama bir başkan kendi memleketine bu kadarmı uzak olur. malatya basınıyla barışık değil.. taraftarla barışık değil.. halkın içine girip halkla barışık değil bu nasıl yöneticilik allah aşkına. insan malatya kanallarına canlı yayınına katılır. canlı telefonla bağlanır gelişmelerde haberdar verir. onu bırakın klubün kendi TV sine bile çıkmıyorsunuz bu nasıl iş yaaa. lütfen taraftarla iç içe olun sportif ve müzikli aktiviteler yapın bay bayan taraftarları bir araya getirin bir şenlikli birşeyler yapın ne oluyoruz yaaaa.. hikmet tanrıverdiye burdan selam olsun hikmet başkan kapalı çarşının üstünde sık sık müzikli eğlenceler yapardı bilet çekilişleri olurdu forma çekişleri olurdu şarkılar türküler söylenirdi taraftar yönetim hep iç içeydi.. adil gevrek seni ve yönetimi anlamıyorum bu kadar içine kapanmanın anlamı yok. futbol zevk.. eğlence. temaşa ve insanları ayrım etmeden bir araya getiren faliyettir ama sizde bu yok. tabiki siz böle içine kapanıp. sanki malatyalı değilmişiniz gibi davranırsanız basında taraftarda sizi eleştirir. böylede olunca malatya halkına kendinizi bir türlü sevdiremediniz. malatyasporu iyi yönetebilirsiniz malatyasporun menfaetlerini koruyabilirsiniz. ama taraftarla. yerel basınla.. halkla iç içe olmadığınız süre yaptığınız işler boş yönetimin hepsi istanbulda yaşıyor ya allah aşkına orda hiçmi birşey görmediniz. malatyada yaşan insanlar sizden daha çok sosyal aktiviteli vallahii
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Sayin baskan yonetim kurulu sadik ve sinan Gumusu transfer yapin takima faydali olurlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Sinan gelmez de sadık da nekadar ise yarar bilmiyorum... daha gözde takımlar iyi para veren yerler var zor gelir. Ha gelirle se faydaları olacak tir hemde baya..
    0
    0
    Yanıtla