SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS- Partizan Maç Biletleri Salı Günü Satışta

0
Güncellendi - 2019-08-05 17:13:18
YMS- Partizan Maç Biletleri Salı Günü Satışta
A- A+ PAYLAŞ

UEFA Avrupa Ligi 3.Ön Eleme Turu’nun rövanşında Yeni Malatyaspor ile Partizan arasında 15 Ağustos’ta Malatya’da oynanacak olan karşılaşmanın biletleri 6 Ağustos Salı günü satışa sunuluyor.

UEFA Avrupa Ligi’nde ülkemizi temsil eden Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 3.Ön Eleme Turu’nda 8 Ağustos Perşembe günü Sırbistan’da Partizan ile karşı karşıya gelecek. Bu maçın rövanşı ise 15 Ağustos Perşembe günü Malatya’da oynanacak.

Malatya’da 15 Ağustos Perşembe günü saat 20.00’da oynanacak olan rövanş karşılaşmasının biletleri 6 Ağustos Salı günü saat 15.00 itibariyle satışa sunulacak.

Bilet fiyatları şöyle:

Batı Alt Tribün: 80 TL

Batı Üst Tribün: 60 TL

Batı Üst Aile Tribünü: 60 TL

Doğu Alt Tribün: 45 TL

Doğu Üst Tribün: 40 TL

Güney Alt Tribün: 25 TL

Güney Üst Tribün: 25 TL

Kuzey Alt Tribün: 25 TL

Kuzey Üst Tribün: 25 TL

Misafir Tribünü: 25 TL.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Mustafa Serttas (4 yıl önce)
    Bilet niye pahalı diyorsunuz gökan töre geliyor yok efendim felanı niye almıyorlar yapmayın arkadaşlar trapzon nufusu bizden az doğru arkadşlar bizden çık çok az fakat bilet satıla çıktığı an 1 saat da bilet tükendi artı sıtat kapasitesi bizden 17 bin daha fazla ve en ucuz bilet fiyatı 170 TL benim yaşım 55 her maça giderim ve iş adamı değilim emekliyim ya taraftar olacan memleketini yönetimi karalamıyacan yada çeneni kapatıp oturacaksın senin maça gelmemen daha hayırlıdır saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (4 yıl önce)
    Malatya'da 80 TL bilet fiyatı mı olur? Öğrenciler, asgari ücretliler, işsizler bir maç için nasıl bu kadar para verecek? bir asgari ücreti olan 5 kişilik aile maça gitse sadece bilet parası 400 lira. Olmaz. Adil Gevreğin istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Asgari ucretli gidip 80 tl lik 5 tane bilet almaz kardes sen rahat ol.ayriica maça da gelmeyebilirsin...
    0
    0
    Yanıtla
  • 25 lirayada bilet var 80 liralık yerde izliyorsa katlanacak artık .ekmek mi su mu bu 5 kişilik ailenin hepsi maça gitsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kazım (4 yıl önce)
    8 , 8 , 19 saat : 22.00 maç yayını TRT SPOR da.
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (4 yıl önce)
    hergün kaç bilet satıldığı açıklansa iyi olur geçen maçta hep biletler tükendi diye haberler çıktı bir baktık stad boş onun için gün gün kaç bilet satıldığı bilgisi verilirse eminimki çok faydası olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilet (4 yıl önce)
    Kağıt bilet var mı ?
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Misafir tribüm bileti çok ucuz.en az 80 tl olmalı.
    0
    0
    Yanıtla