SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Sahasında G.Saray'a Geçit Vermiyor

0
Güncellendi - 2021-01-22 01:16:27
YMS, Sahasında G.Saray'a Geçit Vermiyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de dördüncü sezonunu yaşayan Yeni Malatyaspor, ligde Galatasaray ile sahasında oynadığı karşılaşmalarda rakibine mağlup olmadı. Sarı siyahlı takım, sahasında şuana kadar oynadığı 3 lig maçında 2 galibiyet, 1’de beraberlik aldı.

Süper Ligin 21.haftasında Yeni Malatyaspor, 24                Ocak Pazar günü saat 16.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Galatasaray’ı konuk edecek. İki takım daha önce Süper Lig’de 6 kez karşı karşıya geldi. 6 karşılaşmada 2 kez Yeni Malatyaspor, 3 kez Galatasaray kazanırken, 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Sarı siyahlı takım, ligde şuana kadar Galatasaray ile sahasında oynadığı 3 karşılaşmada ise mağlubiyet yüzü görmedi. Malatya ekibi, 3 karşılaşmanın 2’sini kazanırken, 1’inde ise berabere kaldı.

YMS İLE GS’NİN 10.RANDEVUSU

Yeni Malatyaspor ile Galatasaray, Süper Lig’de şuana kadar 6 kez karşı karşıya geldi. İki ekip, 3’ü Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere toplamda 9 kez karşılaşırken, hafta sonu 10.kez karşı karşıya gelecekler.

İki takım ilk olarak 2017-2018 sezonunda Süper Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 2-1 kazandı. Sezonun ikinci yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşma ise 2-0 Galatasaray’ın üstünlüğüyle sonuçlandı.

Yeni Malatyaspor ile Galatasaray, 2018-2019 sezonunda bir kez daha Süper Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 2-0 kazandı. Sezonun ikinci yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşma ise 3-0 Galatasaray’ın üstünlüğüyle tamamlandı.

İki takım 2019 yılında bu kez Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaştı. İlk maç İstanbul’da oynandı ve 0-0’lık eşitlikle tamamlandı. Malatya’da oynanan rövanş maçını ise Galatasaray 5-2 kazandı.

Yeni Malatyaspor ile Galatasaray, 2019-2020 sezonunda yeniden Süper Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. Sezonun ikinci yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı ise Galatasaray 1-0 kazandı.

İki takım son olarak Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında 12 Ocak’ta Malatya’da karşılaştı. Normal süresi 0-0, uzatma dakikaları ise 1-1 eşitlikle tamamlanan karşılaşmayı Galatasaray, penaltı atışları sonucu kazandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • abuzer (3 yıl önce)
    parasını alamayan çalışmaya çıkmayan oyuncularla ne yapacağız
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernek34 (3 yıl önce)abuzer isimli kullanıcı yorumuna
    Ne yapacağın belli. Kulübün Banka İban numarasını bilmiyorsan, Kulübün adresi belli Cebindeki Akrepten korkmadan elini cebine atarsın, Takdir toplayacak Bir yiğitlik yaparsın... Sora da bize dekontu ibra edersin, Biz de sana helal olsun diyebilelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (3 yıl önce)
    Bu mac bizim icin guzel bor rövanş maci olacak inşallah .tabiki para krizi herşeyin önüne geçmezse.......
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Takım antremana çıkmamış alacaklarını alamamış oyuncular bu durum umarim sahaya yansımaz adil başkanim lütfen adamların hakkını veriniz saygilar
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Sevgil yurt icinde yurt disinda yasayan is adamlarimiz siyasetciler belediye baskanlarimiz oyuncular 4 aydan beri maaslarini alamiyorlar ve Antananarivo cikmadilar gelin gonlunde ne komuyorsa acil len Galatasaray macindan once yardim yapmanizi diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • DONDURMACI (3 yıl önce)
    gs Kalecisi muserellayı hoşgeldin Golleriyle selamlıyalım yoksa çok ayıp olur Gol yemeyi özlemiştir garibim
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan44 (3 yıl önce)
    Haber sitelerinde maaşlarin ödenmediği için oyuncularimizin antremana çikmadiği bilgileri var inşallah ödemeler yapilir yoksa bu maçta kötü gidişat başlar
    0
    0
    Yanıtla