SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Sahasındaki Başarısını Sürdürmek İstiyor

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de bu sezon iç sahada yakaladığı başaralı grafiği Kasımpaşa karşısında da sürdürmek istiyor.

Süper Ligin 13.haftasında Yeni Malatyaspor, 19 Aralık Cumartesi günü sahasında İstanbul ekibi Kasımpaşa’yı konuk edecek. Sahasında şuana kadar oynadığı 5 iç saha maçında 11 puan toplayan ve mağlubiyet yüzü görmeyen sarı siyahlı takım, iyi gidişatını Kasımpaşa karşısında da sürdürmek istiyor.

Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de şuana kadar 5 karşılaşmaya çıktı. 5 maçta 3 galibiyet, 2’de beraberlik yaşayan Doğu Anadolu temsilcisi, hanesine 11 puan yazdırdı. Sarı siyahlı takım, 5 iç saha maçında rakip ağları 7 kez havalandırırken, kalesinde ise 3 gol gördü.

SAHASINDA BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Yeni Malatyaspor’un bu sezon sahasında hem Süper Lig hem de Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığı maçlarda bileği bükülmedi.

Süper Lig’de 5, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 3 maçını Yeni Malatya Stadyumu’nda oynayan sarı siyahlı takım, 8 karşılaşmada 6 galibiyet, 2’de beraberlik yaşadı.

Lig’de oynadığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet, 2’de beraberlik yaşayan Malatya ekibi, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise oynadığı 3 maçı kazanmasını bildi. Doğu Anadolu temsilcisi, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığı 3 karşılaşmada rakiplerine 9 gol atarken, kalesinde gol görmedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatyali adam (3 yıl önce)
    Allah nazardan esirgeye başarısı daim ola inşallah. Bu maçıda kayıpsız geçelim daha güzel bizi bekliyor inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Fenerbahçe maçındaki oyunun en az yüzde 75'ni oynarsak puan ve puanlar alırız.Hamza hocam fikstürü maç maç değerlendiriyordur mutlaka Yukarı sıralara yükselmek için tam fırsat maçı.Kasımpaşayıda hafife almamak lazım.Hocam şayet hatasını anladıysa kenarda unutma Cuveyayı.Yinede en iyisini sen bilirsin
    0
    0
    Yanıtla