SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'YMS, Youssuf İçin M.Başakşehir'le Anlaştı'

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Youssuf Ndayishimiye’nin transferi için Medipol Başakşehir ile anlaştı. İstanbul ekibi, Azubuike’yi Yeni Malatyaspor’a kiralık olarak göndermek için oyuncuyla görüşmelerini sürdürüyor.

Radyospor’dan Salim Manav’ın haberine göre, Başakşehir, Youssouf Ndayishimiye için Yeni Malatyaspor ve oyuncuyla anlaşma sağladı. İstanbul ekibi, Yeni Malatyaspor’a Youssuf’un transferi için 2,2 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Sarı siyahlı takım, Burundili oyuncunun bir sonraki satışından yüzde 20 pay alacak. Öte yandan bir dönem Yeni Malatyaspor’un formasını giyen Azubuike de sezon sonuna kadar kiralık olarak Malatya ekibinin formasını giyecek.

Başakşehir ile Yeni Malatyaspor, Youssuf’un transferinde her konuda anlaşma sağlarken, İstanbul ekibi Azubuike'nin sezon sonuna kadar sarı siyahlı takımda kiralık olarak forma giymesi için bu oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor.

Galatarasay, Youssuf’u transfer etmek için Yeni Malatyaspor yönetimi ile yoğun bir görüşme gerçekleştirmiş ancak iki tarafın para koşununda anlaşamaması nedeniyle görüşmelerden net bir sonuç çıkmamıştı. Yeni Malatyaspor yönetimi, genç Burundili için ilk etapta 3 milyon Euro bonservis ücreti ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay istemişti. Galatasaray yönetimi ise Yeni Malatyaspor’a istediğinden daha düşük bir bonservis ücreti ve oyuncu takası önerince transfer askıya alınmıştı.

Salim Manav’ın bir başka haberine göre, Yeni Malatyaspor, scout ekibinin raporu doğrultusunda Ganalı sol stoper Filip (21) ve kenar oyuncusu Usman (18) ile anlaşma sağladı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

23 yorum yapılmış

  • Hüseyin büker (3 yıl önce)
    Takım çöptü şimdi çöplük oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Transfer bugün 17:00 de bitti Malatya transferde ne yaptı lütfen yazarmisiniz .
    0
    0
    Yanıtla
  • Cirmikti li (3 yıl önce)
    yolun acık olsun.buyuk takımın.oyren,cısı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (3 yıl önce)
    Beleşe gitmiş resmen Galatasaray saçmaladı resmen Yusuf çok yararlı olurdu Galatasaray a azubuike nin tapusunu neden almadınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Yusuf başakşehire gitti bu transferden net ne kazandık futbolcu aldikmi bunun dışında transferimiz varmı bilgi bekliyoruz.80 li yıllarda görüş gazetesi bugünden daha iyi bilgi veriyordu.
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (3 yıl önce)
    adamlar vizyon sahibi 4,5 yıllık sözleşme yapıyor bizse 3-5 aylığına kiralık oyuncu almayla mutlu oluyoruz kendimizi avutuyoruz aldığımız oyuncu sakatsa tedavisini yapıyoruz ancak,aslan yattığı yerden belli olur demiş atalarımız bizim stad ortada fazla söze gerek yok.Yusufa gelince işi gücü rast gitsin kardeşimizin gurur duyarız emeğine sağlık başarını canı gönülden destekliyoruz seni Malatyada herkes seviyor,Allaha emanet.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (3 yıl önce)
    Galatasaray la anlaşmasını isterdim ya başakşehir nedir kümeye gidiyo takım azubuike nin gelmesi faydalı olur ama yusuf kadar değil diyorum.. inşallah başarılı olur emeğine sağlık yousuf ndayishmiye
    0
    0
    Yanıtla
  • garip (3 yıl önce)
    malatyanın en iyi oyuncalrından biri gitti sabredebilseydik çok büyük paralar kaznırdı klubümüz çok üzüldüm bide gittiği yer başakşehir malatyadan farkı ne gs fb olsa anlardım? neyse hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Hayırlı olsun Youssuf kardeşime de bundan sonraki futbol hayatında başarılar dilerim. Malatyasporumuz a büyük emekleri geçmiştir teşekkür ederiz. Yalnız gelen futbolcu keşke Aleksic olsaydı bize faydası olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murathan (3 yıl önce)
    Azubuke yi ikna etmek ney arkadaş. Bonservisin bende ise paşa paşa gideceksin. Demekki türkiyede bazı topçuların böyle huyları var. Avrupa olacak bu adam ben gitmem diyecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    Yolun açık olsun geleceği parlak çok efendi bir oyuncu malatyada anlaşmalı giden iyi bir kariyer yapar malatyayı üzerek giden iflaf olmuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    6 ay kiralık almak berbat olmuş. Bari Kalıcı alsaydık 2.2 milyondan çok daha fazlasını ediyor yusuf
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre arkadaşım açıkladığın rakam yanlış.2.2 Milyon TL değil 2.2 Milyon Euro buda edebileceği en yüksek rakamdır.Yönetimi takdir etmek gerekir...
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (3 yıl önce)
    Adil Gevrek işi öğrendi. Başkan akıllı adam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Adil gevrek o parayıda ezer
    0
    0
    Yanıtla
  • Sn Adil Gevrek,takımı aldığında değeri 1 milyon dolar bile değildi .Şimdi ise 12-15 milyon dolar civarında yorumunuzu ona göre yapın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fikret (3 yıl önce)
    Hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Anlasma guzel oyuncularin maaslari odenir
    0
    0
    Yanıtla
  • Eminmisin?Murat yıldırımın,Mustafa akbaşı,jahoviçin paralarını kim ödeyecek?Daha geçen hafta takımımız Chaeleli ye UEFA nedeniyle 3 milyon TL tazminat ödenmiş.Anlaşılan takımın yüklü para sıkıntı var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kanka44 (3 yıl önce)
    Olumlu transfer
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan öz (3 yıl önce)
    Hayırlı olur inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    güzel topcuydu inşallah başarılı olur ama bizde giden sönüyor dolaşır sin bize geri gelirsin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yavuz (3 yıl önce)
    Ne güzel takas. En iyi adamını ver sakat oyuncuyu al iyileştir sezon sonu gönder. Birde 6 ay maaşını veriyoruz. O kadar bonservis parasından biraz cikarsaydiniz da yusueff gitmeseydi. Yarın 2 yada 3 beleş futbolcu açıklarsın ama ins bu takım düşmez. Bu hafta puan farkları azaldı.
    0
    0
    Yanıtla