SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de 2 Futbolcu F.Bahçe Maçında Yok

0
Güncellendi - 2020-12-12 00:42:42
YMS'de 2 Futbolcu F.Bahçe Maçında Yok
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’da Fenerbahçe maçında savunma oyuncusu Wallace ile kanat oyuncusu Jody Lukoki forma giyemeyecek.

Medipol Başakşehir maçı öncesi ısınırken sakatlanan Wallace Dos Santos'un (fotoğraftaki) yapılan sağlık kontrollerinde adale zorlanması tespit edildi. Takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdüren Wallace’nin 1-3 hafta sahalardan uzak kalacağı öngörülüyor. Fenerbahçe maçında kadroda yer alamayacak olan Brezilyalı defans oyuncusu, takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürecek. Öte yandan sakatlığı nedeniyle tedavisi süren sağ kanat oyuncusu Jody Lukoki’nin de Fenerbahçe maçında kadroda yer almayacağı öğrenildi.

Başakşehir karşılaşmasında ayağına darbe alan ileri uç oyuncusu Benjamin Tetteh'in durumu ise netlik kazanmadı. Tedbir amacı antrenmanlara çıkmayan Tetteh’in durumu maç saatinde netlik kazanacak. Tetteh, takımla birlikte son antrenmanlarda yer aldı.

Ligin sekizinci haftasında Malatya’da Yukatel Denizlispor ile oynanan karşılaşmada sakatlanan ve oyuna devam edemeyen sağ bek oyuncusu Zeki Yavru ise hafta içerisinde takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Gaziantep Futbol Kulübü ile deplasmanda oynanan karşılaşmada yüzüne aldığı darbe sonrası elmacık kemiği kırılan kaleci Abdulsamed Damlu ise antrenmanlara yüzüne taktığı özel bir aparatla çıktı. Fenerbahçe karşılaşmasında, Medipol Başakşehir maçında olduğu gibi kaleyi Ertaç Özbir’in koruması bekleniyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Zaten Lukoki ile zuqui nin varlığı-yokluğu belli değil ama Wallace ın olmaması büyük eksiklik.inşallah fenerden fark yemeyiz.
    0
    0
    Yanıtla