SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Cihat Arslan'la Yollar Ayrıldı

YMS'de Cihat Arslan'la Yollar Ayrıldı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü, Teknik Direktör Cihat Arslan'la yolların karşılıklı anlaşmayla ayrıldığını duyurdu.

Kulübün sosyal medya hesabından şu açıklama yapıldı:

Birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduğumuz Cihat Arslan hocamızla sözleşmemizi karşılıklı olarak sona erdirme kararı almış bulunmaktayız. Kendisine ve ekibine kulübümüze hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, kariyerinde başarılar diliyoruz.”

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Ruhi (2 yıl önce)
    Malatya'lı olan bir ekiple çalışılması iyi olur düşüncesindeyim.Hakan Çalışkan, İsmail Tekin,Ali Ravcı üçlüsü gayet iyi olur.90'lı yıllarda yönetimde bulunduğumda İsmail hoca ile çalışma fırsatım oldu disiplinli özverili bir hoca olarak tanımlayabilirim.Hakan hoca keza soadı gibi çalışkan,Ali Ravcı'yı herkes tanıyor.Takdir yönetimin.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Ismail tekin nedir abi?
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Bu arada hasan özer hoca ile anlaşıldı.
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    2. Ligin yolunu tutana kadar kaç hoca gelip geçecek acaba
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Bahattin (2 yıl önce)
    Buradaki yorumlara gerçekten şaşırıyorum. Yok o gelsin yok bu gelsin, önceki Başkan takımı soymuş soğana çevirmiş, kendi oluşturduğu delegeleri onu aklamış, takımın transfer tahtası kapanmış bir tane oyuncu transfer edemez olmuş sonrada çok bilmişler giden hocayı eleştirip ahkam kesmeye başlamış. Kimse gelip bu parayı bağışlamıyacağına göre yapacak en doğru şey her gün adil gevrek denen Zata ve onu aklayanlara lanet okumak ki diğer başkanlara ders olsun
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Takımı yine Adil yönetiyor......
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bahattin (1 yıl önce)baba isimli kullanıcı yorumuna
    Buna yüzde birmilyon inanıyorum. Bu duruma bu siyasilerin duyarsız kalması gerçekten çok yazık
    %100
    %0
    Yanıtla
  • paşa44 (2 yıl önce)
    Allah rızası için Cihat Hoca'dan daha iyi bir hoca getiremeyecekseniz Malatyalı bir hoca ile yola devam edelim. Hasan Özer ne şaka gibi?
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Battal Gazi 44 (2 yıl önce)
    Malatya'yı en az Malatyalılar kadar çok seven ve fedakarlık yapabilecek tek hoca İrfan Buz'dur. O olmazsa bu ligi iyi tanıyan Mehmet Altıparmak, Yılmaz Vural, Tamer Tuna, Erkan Sözeri veya Malatyalı bir hocayla yola devam edilmelidir. Hasan Özer, Cihat Arslan'dan daha iyi bir hoca değil.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • malatya lıyım (2 yıl önce)
    Cihat hoca adam gibi adamdı. işi gücü rast gelsin Takımı dağıtmadan lige hazırladı
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Hasan Özer hayırlı olsun...
    %13
    %87
    Yanıtla
  • Nereden çıkarıyorsun böyle fasafiso haberleri
    %45
    %55
    Yanıtla