SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Tetteh de Takımla Birlikte Çalıştı

YMS'de Tetteh de Takımla Birlikte Çalıştı
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında 4 Mart Cuma akşamı sahasında Adana Demirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Nurettin Soykan Tesisleri'nde teknik direktör Cihat Arslan yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, çeşitli çalışmalar yaptı.

Bir süredir sakatlığı bulunan Benjamin Tetteh de idmanda takımla çalıştı.

Stevie Mallan ise fizyoterapist eşliğinde bireysel çalışmalarına başladı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Mustafa (2 yıl önce)
    Afrika kupasında canavar gibi oynadı,malatyaya geldiği gün antrenmanda sakatlandı.hiç inandırıcı değil.geçen sene kiralık oynarkende böyleydi.koca sezonu forvetsiz geçirdik.en büyük hatalarımızdan biride tetteh in alınmasıdır.sezon başından beri çöpleri temizleyin diye yırtındık ama tam tersine yönetim çöp doldurmaya devam etti.sonuç malum zaten.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ft44 (2 yıl önce)
    Boşa alınan bir futbolcu takıma hiçbir katkısı olmadı ne diye alındı ben anlamadım. Ama iyi şişirdiler
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Shakiri (2 yıl önce)
    Bundan sonra yapılacak belli. Daha fazla rezillik yaşamadan, sahada pes etmiş değil de her şeye rağmen...prensibiyle mücadele etmek. Zaten tüm Türkiye haftalardır bu ligden ilk kimin düşeceğino kabul etti. Ama rica ediyorum onurla, savaşarak, taraftara karşı vefa göstererek...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Ya hiç zahmet etmeseydin.ne güzel yatıyordun.hele bi sezon bitseydi ondan sonra antrenmanlara çıkardın.hem şimdi havalarda soğuk.
    %100
    %0
    Yanıtla