SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'den Sakat Futbolcularla İlgili Bilgilendirme

YMS'den Sakat Futbolcularla İlgili Bilgilendirme
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Kulübü, sakat olan futbolcuları Mallan ve Tetteh'in tedavilerine ilişkin süreç hakkında açıklama yaptı.

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:

"Kulüp Doktorumuz Mehmet Karakuş, operasyon geçiren futbolcumuz Stevie Mallan ve sakatlığı devam eden Benjamin Tetteh hakkında bilgi verdi.

Karakuş, “Sporcumuz Stevie Mallan L4-L5 lomber disk hernisi(bel fıtığı) nedeniyle operasyon geçirmiştir. Oyuncumuzun tedavi süreci sağlık ekibimiz tarafından takip edilmektedir.

Ayrıca Antalya Kampında sakatlanan Benjamin Tetteh’in tedavisi olumlu seyirde devam etmektedir.” ifadelerine yer verdi."

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • shakiri (2 yıl önce)
    Kadrodaki oyuncuların yerlerine kendimi koyarak empati yapıyorum, eskiden çalışmış olduğum kurum aklıma geliyor. 3 ay geriden maaş aldığımız zamanlar. Ve bunu öne sürerek görevini o kadar çok kötüye kullanan oldu ki..., performans düşüklüklerinden hiç bahsetmeye gerek yok. E şimdi şu takıma bakıyorum, aynı fotoğraf.. Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal.... Ama boşuna dememiş atalar "Balık baştan kokar." diye.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Gayet aydınlatıcı bir açıklama olmuş.Kulüp doktoruda aynı yönetimin kafasında iyileşmeleri kaç hafta sürer belli değil.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Tetteh in sakatlıkları bıktırdı usandırdı artık.zaten kadrosu kısıtlı bir takımın bel bağladığı bir forvet ama bir maç oyna üç maç sakat.bu böyle gitmezki.
    %100
    %0
    Yanıtla