SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Alanya İle 12'nci Randevusu

0
Güncellendi - 2020-12-22 21:22:24
YMS'nin Alanya İle 12'nci Randevusu
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 14.haftasında Yeni Malatyaspor, 23 Kasım Çarşamba günü deplasmanda ligin lideri Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Şuana kadar iki takım arasında oynanan 11 karşılaşmanın 5’ini Aytemiz Alanyaspor, 3’ünü Yeni Malatyaspor kazanırken, 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Yeni Malatyaspor ile Alanyaspor ile olarak 2012-2013 sezonunda 2.Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında 9.haftada Malatya’da oynanan karşılaşma 0-0 eşitlik sonuçlanırken, sezonun ikinci yarısında 26.haftada Alanya’da oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 2-1 kazandı.

İki takım bu kez 2015-2016 sezonunda TFF 1.Lig’de karşılaştı. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 2-1 kazanırken, sezonun ikinci yarısında Alanya’da oynanan karşılaşma 2-0 Aytemiz Alanyaspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Yeni Malatyaspor ile Aytemiz Alanyaspor, 2017-2018 sezonunda bu kez Süper Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Alanya’da oynanan karşılaşmayı Aytemiz Alanyaspor 1-0 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma ise 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

İki takım 19 Temmuz 2018’de hazırlık karşılaşması oynadı. Bu karşılaşmayı Aytemiz Alanyaspor 1-0 kazandı.

Yeni Malatyaspor ile Aytemiz Alanyaspor, 2018-2019 sezonunda bir kez daha Süper Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Alanya’da oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 1-0 kazanırken, sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.

İki takım 2019-2020 sezonunda Süper Lig’de bir kez daha kozlarını paylaştı. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı 3-2 kazanan Aytemiz Alanyaspor, sezonun ikinci yarısında Alanya’da oynanan karşılaşmadan da 2-1’lik üstünlükle ayrıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız