SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Alt Yapı Seçmeleri Tamamlanıyor

0
Güncellendi - 2021-07-15 16:14:19
YMS'nin Alt Yapı Seçmeleri Tamamlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü'nün alt yapı seçmeleri 16 Temmuz Cuma günü tamamlanacak.

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nde 12 Temmuz'da başlayan seçmelerde, bugüne kadar 2005, 2006, 2007, 2008 ve 2009 doğumlular denenirken, 16 Temmuz günü 2003 ve 2004 doğumluların izleneceği belirtildi..

Kulübün sosyal medya hesabından seçmelerle ilgili yapılan açıklamada, "Altyapı seçmelerimiz devam ediyor. 12 - 16 Temmuz tarihleri arasında yapılan seçmelerimize yoğun ilgi gösterilirken, altyapı antrenörlerimiz tarafından izlenen genç yetenekler geleceğin yıldızı olmak için ter döküyor." denildi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Malatyalı (3 yıl önce)
    İnşallah yetenekli hiçbir evladımıza haksızlık yapılmaz......
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Bu klübün ne alt yapısı var nede üst yapısı.Herşey günü kurtarmak için göstermelik yapılır.
    0
    0
    Yanıtla
  • vatansever (3 yıl önce)
    neden altyapı seçmeler yapılıyor anlamadım malatyaspor,da kaç tane Malatyalı oynuyor veya kaç tane altyapıdan çıkan futbolcuya bu yönetin sahip çıktı. Onun için boş çocuklarınızı boşuna heveslendirmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (3 yıl önce)vatansever isimli kullanıcı yorumuna
    Kalecimiz Abdulsamet uzaydan gelmedi,bu takımın altyapı futbolcusu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın (3 yıl önce)
    Alt yapı seçmelerini hangi hocalar yapıyorsa bir an önce ayrılmalıdır. Alt yapı teknik sorumlu Bursa dan geldigine gore diger hocalarında Bursa dan getirsinler.
    0
    0
    Yanıtla