SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'un Bolu Kampı Başladı

0
Güncellendi - 2021-07-08 22:40:09
Yeni Malatyaspor'un Bolu Kampı Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Lig hazırlıklarının 1. etabına Malatya'da başlayıp 5 Temmuz Pazartesi günü tamamlayan Yeni Malatyaspor'un 2. etap kampı Bolu'da başladı.

Malatya'daki ilk etabın ardından iki gün izin verilen futbolcular, Bolu kampında ikinci etap çalışmaları için biraraya gelip, Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde çalıştı.

İkinci etap kampı 19 Temmuz'a kadar sürecek. İki günlük iznin ardından, son etap kampı için takım 22 Temmuz'da yine Bolu'da toplanacak ve lig hazırlığını 1 Ağustos'ta tamamlayacak.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • New Malatya (3 yıl önce)
    Güya bolu kampına yeni transferler yetirsecekti. Her geçen yıl bir önceki den daha kötü bir kadro ve daha kötü yönetim anlayışı var. Bu yönetim inat etmiş birde olmadı ikide olmadı bu yıl takımı düşürecek. Adil gevrek ve ekibine yazıklar olsun. Diğer takımlar kadroyu bozmadan 10 ar tane transfer yaptı biz 10 oyuncu gönderdik gelen yok. Size ayıp bir şehrin hayalleriyle oynuyorsunuz. İstifa edin kurtulalım artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan ÖZGÖRGÜLÜ (3 yıl önce)
    Hayırlı uğurlu olsun İNŞALLAH.. Bu sene çok çok daha iddialı gözleri ve gönülleri okşayan bir MALATYASPOR Futbol Takımı izleriz İNŞALLAH.. Kolay gelsin.. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.. ALLAH yar ve yardımcınız olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Murteza (3 yıl önce)
    Adil bey umarım okursunuz mesajımı Lütfen istirham ederim şu trasferi bi bitir ya. Valla zaten canımız burnumuzda maddi manevi çökmüş Malatyalı bari futbolda yüzümüzü güldür Her sene aynı, nerde elek altı var toplayıp geliyorsun tuttu tuttu lütfen yapma
    0
    0
    Yanıtla