SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Gol Umudu Kaptanı Adem Büyük

0
Güncellendi - 2021-08-14 15:44:45
YMS'nin Gol Umudu Kaptanı Adem Büyük
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'de 2021-2022 sezonunda Yeni Malatyaspor’un gol ümidi 63 golü bulunan  takım kaptanı Adem Büyük olacak.

Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de sezonun ilk maçına 16 Ağustos Pazartesi günü Trabzonspor karşısında sahasında çıkacak. Sarı-siyahlı ekip, transfer sezonu boyunca 13 futbolcuyu renklerine kattı. Doğu Anadolu ekibinde geçtiğimiz sezon 17 kez meşin yuvarlağı ağlarla buluşturan Adem Büyük, ligde en fazla gol atan yerli futbolcu olmuştu. İlerleyen yaşına rağmen takımın gol yükünü çeken başarılı futbolcu, kariyeri boyunca Süper Lig’de çıktığı 255 karşılaşmada 63 gol buldu. Sarı-siyahlı forma ile 3 sezonda 88 karşılaşmada ter döken Büyük, 27 defa fileleri havalandırdı.

Başarılı grafiğiyle dikkat çeken 34 yaşındaki Büyük, Yeni Malatyaspor’un yine en önemli gol silahı olacak.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Tarkan (2 yıl önce)
    Adem in yükü Büyük
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan ÖZGÖRGÜLÜ (2 yıl önce)
    Sn. Adem BÜYÜK, bu sezonda çok çok daha iyi olacak.. Spor camiasına, BJK ve GS yın nasıl bir değeri kaptır dığını göstermelidir.!! İNŞALLAH, diğer arkadaşları ile, bu sezon MALATYASPOR, harikalar yaratacaktır.. Sn. İrfan BUZ A güveniyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Başkada kimsede yok.İnşallah sakatlanmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Herzaman kaptana guvenimiz sonsuz isallah takimla beraber golleri,atar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mirro (2 yıl önce)
    Tek ademle bu lig nasıl çekilir gevrek gevrek gülerek bitecege benziyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Siyamed (2 yıl önce)Mirro isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen de öyle bu yıl yıl genç planı tutmazsa daha kötü şeyler yaşayabiliriz Allah korusun tabi de
    0
    0
    Yanıtla