SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Kupa Rakibinden 'Kurasız Deplasman' Tepkisi

0
Güncellendi - 2020-12-14 02:49:22
YMS'nin Kupa Rakibinden 'Kurasız Deplasman' Tepkisi
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turunda, 15 Aralık Salı günü, Malatya’da Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü Başkanı Celil Hekimoğlu, Trabzon – İstanbul – Malatya uçağı olmadığı için, takımının Malatya’ya 12 saatlik otobüs yolculuğundan sonra varabildiğini belirterek; düşük gelirli alt lig takımlarının, yüksek gelirli takımlarla kurasız bir şekilde eşleştirilmesini eleştirdi.

Celil Hekimoğlu, eleştirisinin sonunda, “Vicdanlar rahatsa, sorun yok” şeklindeki sözleriyle yakınmada bulundu.

“Yıllık 2 milyon geliri olan takımları, 200 milyon geliri olan takımlara, kura çekmeden deplasmana yollamak…”

“Twitter hesabından konuyla ilgili bir mesaj paylaşan Hekimoğlu Trabzon FK Başkanı Celil Hekimoğlu, ‘kurasız ve uzak deplasman’ eleştirisini şu sözlerle dile getirdi: “Takımımız kupa maçı için, Trabzon- İstanbul-Malatya uçağı olmadığından, otobüs ile 12 saatte otele vardı. Yıllık 2 milyon geliri olan alt lig takımlarını, 200 milyon gelirli takımlara, kura çekmeden deplasmana yollamak. Vicdanlar rahatsa sorun yok”.

“Malatyalı futbolseverin kayısı hediye etme teklifini pandemi nedeniyle reddetti: Kayısını bir başka seyahatte alırız inşallah”

Bu arada Hekimoğlu Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu’nun söz konusu tweetine karşılık Malatyalı futbolsever Hakana Erdem Malatya’nın konuğu olan takıma kayısı takdim etmek istediklerini bildirdi.

Hekimoğlu Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu, Malatyalı futbolsever @Erdem44Hakan’ın, “Başkanım hangi oteldesiniz sizi ziyaret etmek isteriz, cevap yazarsanız sevinirim. Kupa maçında başarılar, hak eden iyi oynayan kazansın. Oflu hoca ekibini de ziyaret etmiştik kayısı takdim etmiştik, siz de uygun görürseniz ziyaret etmek isteriz saygılar” şeklindeki önerisini pandemi nedeniyle kabul etmedi.

Hekimoğlu, Hakan Erdem’e, “Sevgili Hakan, pandemi süreci malum. İlgine çok teşekkür ederim. Kayısını başka bir seyahatte alırız inşallah” diye olumsuz cevap verdi.

Yasin Palaz: “Baş tacısınız Malatyam”

Bu arada, 2012 – 2013 yıllarında Yeni Malatyspor’da oynayan Hekimoğlu Trabzonlu Yasin Palaz da yayınladığı twitter mesajında, Malatya’ya geldiğini öğrenen Malatya’daki sevenlerinin mesaj yağmuruna tutulduğunu belirterek, “Küçüğümden , büyüğüme bu denli sevilip sayılmak benim için çok özel..” dedi.

Yasin Palaz, “Baştacısınız Malatyam” diye bitirdiği mesajında şöyle dedi: “12 saat süren yolculuktan sonra Malatya’ya geldik. Sevdiklerimden, kendimden gördüklerimden çokca mesaj aldım. Küçüğümden , büyüğüme bu denli sevilip sayılmak benim için çok özel..Aynı saygı ve sevgiyle teşekkür etmek istedim , bende yeriniz çok farklı. Baş tacısınız... #Malatyam”.

“Sevdiklerimizi görür, turu alır, kayısılarımızla gideriz inşallah”

Yasin Palaz, mesajına cevap veren Malatyalı takipçilerinin yakın ilgisine de teşekkür ederek, “İnsanların hayatlarında özel insanlar, özel yerler, özel hatıralar olur.. Burası da benim için öyle bir yer. Yaptığımız mesleğin için sevenimiz de sevmeyenimiz de var ki gayet doğal, ama burası bende başka… Sevdiklerimizi görür, turu alır, kayısılarımızla gideriz inşallah.” dedi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Hakan Erdem (3 yıl önce)
    Sizin habercilik anlayışınız buysa yazık bu şekilde yaparak hem bize, hem celil hekimoğlu'na saygısızlık ettiniz ama sizi ciddiye almıyorum. Benim haberim yoktu gördüm bunu yazan ve bu şekilde servis eden arkadaş utan yazıklar olsun sana.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan Erdem (3 yıl önce)
    Haberi art niyetli koyarak ne yapmaya çalışıyorsunuz benim canım yerel medyam üstelik benim tivit yazımı koyarak farklı anlamlar çıkarmanız size yakışmadı bunu biliniz. Habercilik bu değildir sizi uyarıyorum bundan sonra tepkim farklı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU (3 yıl önce)
    celil hekimoğlunu gözünüzde fazla Büyütmeyin....?
    0
    0
    Yanıtla
  • Codi44 (3 yıl önce)
    Size her trabzonu hani...adam ağlıyor be...vizyon misyon sufir
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (3 yıl önce)
    Bu adam daha baştan başkanlık vasfını taşımadığı için misafir kulüplerin gittikleri yerlerde karşılandıkları,yöresel ikramlarda bullunulduğunu bilmiyor.Bunun asıl derdi bu değil.Takımın otobüsle geldiği de değil.Bu başkan kendi gibi kategoride olan kulüplerin sadece deplasman uygulamasına itirazı var.Kimseyi küçük görmeyiz ancak bi kural varsa sende dahil herkes uyacak.Bi itiraz eden sadece kendisi.Herşey bi yana buna su bile ikram etmeyin.Misafirperliğin ne demek olduğunu bilmeyen cahil bi başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 yıl önce)
    Bencede haklı başkan kuraya ne gerek var ozaman yarın deseler ts gs bjk fb onları seri başı onlar evinde oynasın olurmu yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    Başka bir ehtiraz varmi beyler size özel uçak Gönderem nasil bir uçak olsun Dönüş de roketle olsunmu
    0
    0
    Yanıtla
  • BAYRAM (3 yıl önce)
    kurasız dediğin % de 100 doğru ama KAYISI hediyesini almaman tam bir ayıplık yaptığın hiç doğru değil üzüldüm
    0
    0
    Yanıtla
  • evet kurasız konusunda haklı olabilirsin ama sana verilen hediyeyi almamak büyük ayıp başkan efendi !
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Madem deplasmana gidecek parayı düşünüyor. Maça gelmeseydi hadi bu maçı kazandılar sonraki maçlarda gruplarda deplasmana gideceğini unutuyor galiba.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (3 yıl önce)
    MALATYAMIZ HAVAALANININ gerçekten de artık ULUSLARARASI havalimanı olması gerekmiyor mu ? artık. SAHİPSİZ miyiz ya ! DOĞUNUN en büyük iliyiz ama büyükşehirlerin çoğuna olması gerekmez mi sizcede. ULUSLARARASI SİVİL HAVAALANI şart !
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya da kaç tane turist gördün de uluslararası hava alanı istiyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bizimkiler sürekli terminal büyütürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    trabzon kümeye!
    0
    0
    Yanıtla