SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Olağanüstü Kongresi 17 Temmuz'a Kaldı

YMS'nin Olağanüstü Kongresi 17 Temmuz'a Kaldı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da olağanüstü seçimli genel kurul 17 Temmuz’a ertelendi.

2022-2023 sezonunda Spor Toto 1.Lig’de mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor’da 10 Temmuz’da Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde yapılması planlanan olağanüstü seçimli genel kurul, çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelendi. Sarı siyahlı takımın olağanüstü seçimli genel kurulu, 17 Temmuz Pazar günü saat 10.00’da Battalgazi Belediyesi konferans salonunda gerçekleştirilecek.

26 Haziran’da gerçekleştirilen olağan genel kurulda tek aday olan Kamil Göksu, adaylıktan çekilmişti. Tartışmalı ve gergin geçen genel kurulda mevcut başkan Adil Gevrek yeniden aday olmazken, yaşanan gelişme üzerine takımın kayyuma kalmaması için kongreye gelmeyen ve yönetim listesini Gevrek'in yaptığı Yeni Malatyaspor’un eski yöneticisi Aziz Ayboğa, kulüp başkanlığına seçilmişti.

Ayboğa başkanlığında oluşan yönetimde, bazı yöneticiler listeye habersiz yazıldıklarını iddia ederek, istifalarını sunmuş ve bunun üzerine çiçeği burnundaki yönetim, görevi bırakma kararı almıştı.

Beş sezonluk Süper Lig macerasının ardından 1.Lig’de mücadele edecek olan Doğu Anadolu ekibinde, gözler 17 Temmuz’da yapılması planlanan olağanüstü seçimli genel kurula çevrildi. Malatya Valisi Hulusi Şahin’in bizzat adaylarla görüşmelerde bulunduğu, eski kulüp başkanı Adil Gevrek’in yeniden aday olmayı düşünmediği öğrenildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyasporlu (1 yıl önce)
    Yarın dananın kuyruğu kopacak şehrimizin değerli yetkilileri lütfen kulübün mali tablosunu masaya yatiriniz kurtulma ümidi varsa gereğini yapınız yoksa da bizlere gerçekleri anlatınız kulübün kapısına anahtar vuralım boş yere hayallere kapılip geleceğimizi karartmayalim, mükemmel bir altyapıya sahip sanayii kenti Bursa dahi bu işi götüremedi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Bu kongre daha 500 defa ertelenir yine yapılmaz.bir kulüp bu kadar madara edilmez.yine söylüyorum bu kongre hiçbir zaman yapılamayacak.hesap sorulsa bile kimse bu yükün altına girmez.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüsnü (1 yıl önce)
    Adam gibi hesap sorulmadığı sürece kimse bu durumu ciddiye almaz.Olay bu.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (1 yıl önce)Hüsnü isimli kullanıcı yorumuna
    Hüsnü bey bu işleri bir kişi yapamaz bunlar organize işlerdir onun için ipin ucu nerelere uzanır bilinmez bu ülkede ordu,bursa, Elazığ, MERSİN, Diyarbakır, Balıkesir, Maraş, Urfa, Van, Erzurum say say bitmez onlarca kulüp battı gitti kim hesap verdiki bizimki versin bu gelirlerle ilimizdeki futbol adamlarından bir yönetim oluşmuş olsa bugün çok daha iyi durumda olurduk.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • %100 katılıyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • New Malatya (1 yıl önce)
    Seçimden 20 gün sonra maç var ortada takım yok bu kadar mı vurdumduymaz bir şehir yönetimi olur pes artık. Ne ara yönetim seçilecek ne ara transfer yapılacak ne ara takım lige hazırlanacak yazık ediyorsunuz takıma!
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Transfer tahtası kapalı 400 trilyon borç var bunları kim gelir öder transfer içinde en az 100 trilyona ihtiyaç var ,Esenlik olmasa tesislerde kazan kaynamayacak belediye olmasa elektirik, doğalgaz ve su kesilecek biz hala transferden bahsediyoruz birileri gelecek satılan oyunculardan ,yayın reklam gibi yerlerden gelen paraları sözde harcayacak İstanbul'dan 50 ,60 kişi yancisini getirecek kaldırın indirin elleri diyerek sözde aklanip gidecek bizde 500 trilyon verecek bir başkan arayacağız hele bir sorun giden başkan ve yönetimi ceplerinden bu kulübe ne vermişler.bu saatten sonra kısa süre sonra yeni Malatyasporu Malatya amatorunde bile göremeyiz kapanır gider.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Kale boş (1 yıl önce)
    Bizler böyle sustukça bu takım daha çoook boş kalır. Malatya'nın en büyük sivil toplum kuruluşu göz göre göre yok oluyor arguvan diyorlar idman yurdu diyorlar bir takımı lige çıkarmak kolay mı şu takıma sahip çıkalım bu bir gün olsun tüm taraftar toplanalım Malatya'nın büyüklüğünü görsün alem
    %77
    %23
    Yanıtla