SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Sahasında Yenilmezlik Serisi Sürüyor

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un sahasındaki yenilmezlik serisi Başakşehir karşısında da devam etti. Sarı siyahlılar, 5 iç saha maçında hanesine 11 puan yazdırdı.

Süper Ligin 11.haftasında sahasında İstanbul ekibi Medipol Başakşehir’i konuk eden Yeni Malatyaspor, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. Lig’de oynadığı 10 karşılaşmada 3 galibiyet, 4 beraberlik, 3’te mağlubiyet yaşayan Doğu Anadolu temsilcisi, puanını 13’e yükseltti.

Bu sezon özellikle sahasında aldığı sonuçlarla dikkat çeken sarı siyahlı takım, hanesine yazdırdığı 13 puanın 11’ini sahasında elde etti.

Maçlarını oynadığı Yeni Malatya Stadyumu’nda bu sezon şuana kadar 5 maç oynayan Malatya temsilcisi, bu karşılaşmalarda 3 galibiyet, 2 beraberlik yaşarken, 11 puan topladı.

Yeni Malatyaspor’un şuana kadar sahasında oynadığı karşılaşmalarda aldığı sonuçlar şöyle:

2.hafta Yeni Malatyaspor-Göztepe: 1-1 

4.hafta Yeni Malatyaspor-Fraport TAV Antalyaspor: 1-0 

6.hafta Yeni Malatyaspor-Gençlerbirliği: 2-1 

8.hafta Yeni Malatyaspor-Yukatel Denizlispor: 2-0 

11.hafta Yeni Malatyaspor-Medipol Başakşehir: 1-1.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Merak ediyorum acaba 44ffm maçlarımızı hangi organıyla izliyor?Ya da süper ligde oynadığımızdan hala haberi yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    44FFM Geçen senede burda taraftar feryat ederken burdan destek adı altında taraftarı suçlayanlar vardı.son 3 yılın en kötü sıaralamasında olduğumuzu gözöüne almadan helede umut buluta hamzaya destek isteyenlerin aklından şüphe ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eski Malatyaspor (3 yıl önce)
    44FFM,e Cevap. Hamza efendi seni Basın açıklaması için Yanında en fazla iki hafta tutar üçüncü haftaya bırakmaz Hamza derki yahu Kendim Hocalıktan anlamıyorum ama bu 44FFM Futboldan hiç anlamıyor en mantıklısı Başkalarının Kalemi olma Bu Şehrin yüzde 99 u Adile ve Hamzaya karşıyken Kendinizi boşuna Rezil etmeyin Saygılar Selamlar gerçekten Malatyaya gönül verenlere
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    Hocaya ve oyunculara teşekürler feneride yeneriz Inşallah işte o zaman hocaya laf söyleyeni ALLAH dilini bağlar Bir zamanlar biletler pahali ve ve daha neler Bakin şimdi o da yok biraz sabir biraz destek Bererin beteri var Şimdide hoca hedefte adil başkani biraktilat hocaya ve başkana saldirmayi marifet bilen beyler Burasi MALATYA size yer yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)44 FFM isimli kullanıcı yorumuna
    Sen kimsin ki, ne haddine ki size yer yok falan diyorsun! Adamın oynattığı rezil, ezik futbolu görmeyen, futboldan anlamayan senin gibiler gitsin elazığsporu, adıyamansporu falan tutsun! Daha yüksek sesle bu rezil oyuncu tercihleriyle, bu korkak futbolla sahaya çıkan hamzaoğlu İSTİFA!
    0
    0
    Yanıtla
  • emin (3 yıl önce)
    Çok önemli bir şey değil
    0
    0
    Yanıtla