SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Seçimli Genel Kurulu Ertelendi

YMS'nin Seçimli Genel Kurulu Ertelendi
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig’den 1.Lig’e düşen Yeni Malatyaspor’da 19 Haziran Pazar günü yapılması planlanan olağan seçimli genel kurulun, yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 26 Haziran Pazar gününe ertelendiği bildirildi.

Yıllık olağan mali genel kurul toplantısını 4 Haziran’da gerçekleştiren Yeni Malatyaspor’da yönetim, olağan seçimli genel kurulun 19 Haziran’da gerekli çoğunluğun sağlanamaması halinde ise 26 Haziran’da yapılmasını kararlaştırmıştı.

Sarı siyahlı yönetimin almış olduğu karar doğrultusunda, bugün Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde yapılması planlanan olağan seçimli genel kurul için yeterli çoğunluğun sağlanamadığı bildirildi. Gerekli tutanağın tutulmasının ardından genel kurul bir sonraki haftaya ertelendi. Buna göre olağan seçimli genel kurul, 26 Haziran Pazar günü saat 10.00’da Battalgazi Belediyesi Konferans salonunda yapılacak.

Yeni Malatyaspor Kulübü'nün kongrede oy kullanabilecek üye sayısının 661 olduğu bildirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • uğur tn (1 yıl önce)
    Daha kapanmadı mı bu kulüp ya ? Neyin haberini yapıyorsun sevgili editör neyin yorumunu yapıyorsunuz sayın malatya'lılar. Bu takımın fişi çekilmiştir. Yolun sonu amatördür oradanda kepenk indirmedir.
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Ankaralı (1 yıl önce)
    Bir insan bir işi yaparken ya başarılı olmak için yapar yada çıkar elde etmek için yapar örneğin takım kümeye düştü pandemi den dolayı ligde kaldı 2.sene ilk yarı başarısız oldun sn.gevrek sana malatya yalvardı takım iyiye gitmiyor bırak git sen ne yaptın mağdur edebiyatı yaptın kimse yardım etmiyor inatlaştın bırakmadın çünkü ruhuna işledi ne demiştin nasıl düşersek öyle de çıkarız buyur çıkar takımı süperlige sen ne yaptın ne başarıyı elde ettin birde malatya halkına hesap vermeden takımı yüz üstü bıraktın gittin diyeceğim şudur ki bir insan başarılı olursa üst seviyede olur bir insan başarısız olursa çok yanlış yapmıştır örnek adil gevrek nukta
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Takımlarımız iyi durumda iken neden niçin bu ilde ikamet eden başkan yerine o güne kadar ismini Malatya'nın duymadığı insanları bulup başkan yapıyoruz sonuç bizi borç batağında küme düşürüp gidiyorlar bu kısır döngü 1989,2005 ve 2022 metin Kaya çağlayan, Hikmet Tanrıverdi ve Adil gevrekle devam etti .
    %64
    %36
    Yanıtla
  • İstanbulda yaşayanlar bu işe karıştırılmaya devam edilirse hep aynı şeyler yaşanacak.Genellikle akibeti bile bilinerek ayarlanır.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (1 yıl önce)
    Başkan olacak tek kişi Mali kongrede başkanın yanında parmağını kaldıran efsane Malatyasporun eski amigosudur.
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Kulübün babalarının çiftliği olması üye sayısından belli degilmi 661 kişinin isimlerini ve nerede ikamet ettiklerini bir bilebilsek kulübün neden borç batağında olduğunu anlarız zaten mali kongreye gelen 60 kişinin uçakla İstanbul'dan getirilmeleri her şeyi anlatmıyormu tavsiyem eski başkanı yeniden getirin devam etsin yada istediği kimse onu başkan yapsın zaten hesaplar incelenir diye isteyen olsa bile eski başkanın onay vermediği hiç kimse başkan olamaz bizde zannediyordukki yeni Malatya ismine binaen Malatya'nın takımı yanılmışım takım malum kişinin takımı imiş.
    %71
    %29
    Yanıtla