SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Son Antrenmanını Gevrek de İzledi

YMS'nin Son Antrenmanını Gevrek de İzledi
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Cuma akşamı Malatya'da Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Orduzu Pınarbaşı'ndaki sahada yeni teknik direktör Cihat Arslan yönetiminde yapılan antrenmanı, bir süredir ortalarda olmayan Kulüp Başkanı Adil Gevrek de izledi.

Yeni Malatya Stadı'nda Cuma akşamı saat 20.00'de başlayacak olan maçı Yasin Kol, İsmail Şencan, Samet Çiçek ve 4. hakem Muhammet Ali Metoğlu'ndan oluşan hakem kadrosu yönetecek.

Maçın Trabzon Bölgesi'nden olan hakemi, Yeni Malatyaspor'un kendi sahasında Alanyaspor'a 6-2 yenildiği maçın sonrasında kamuoyuna yansıyan, rakip takım oyuncusundan forma ve Yeni Malatyaspor'dan da maç topunu almasıyla gündeme gelmişti.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Basri (2 yıl önce)
    hangi yüzle?..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Volkan (2 yıl önce)
    Daha çok izlersin babam sen.Kadroyu Samet kursun ne de olsa yönetimde ya Samet takıma maddi destekte oluyor eeee artık kadroyuda kurşun bı zahmet.Anca seyredersin iz.Takim küme düşmeyi garantilerse bırakıp gitmek yok sakin ha.Gumushaneden sinoptan Kastamonu'da tokattan Bursa'dan yönetim kur sonrada bana neden destek olmiyiler de
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Şu fotoğrafa,bu zatı tanımayan birisi baksa bu klübü batıranın bu şahıs olduğuna katiyyen inanmaz.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Adil başkana bende çok tepkiliyim ama boş tribünleri ile donkişotlarıyla başkada takıma sahip çıkanda olmadı.Bazıları Adilin takımı derken aslında kendi ayıbınıda ortaya koyuyorlar.
    %43
    %57
    Yanıtla
  • murathan (2 yıl önce)
    Bu takım zaten başından beri şehirden kopuk bir takımdı. Herkesin gönlünde efsane MALATYA SPOR var. devşirilmiş takım istemiyoruz. Adil gardaşım eller cepte izlesin. Ne kimse maça gitsin nede kimse ilgilensin.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Adil gevrek hedef i kümeye düşümek Kafayı koymuş
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Onur (2 yıl önce)
    kurduğu harika kadroyu izliyor. 17 maçta galibiyet yok
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cumhur (2 yıl önce)
    Malatya'mizin simgesi olan kayısıyı sahiplenme adına yapılan her adım kıymetlidir. Bu faaliyetlerin çeşitlendirerek uluslar arası boyutlara taşınarak (örneğin altın kayısı tenis turnuvası)Malatya'nin tanıtımını ileri taşımanın önemli olduğunu düşünüyorum.
    %27
    %73
    Yanıtla
  • Emmi ne diyon sen :)))
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Erkan ÖZGÖRGÜLÜ (2 yıl önce)
    Futbol takımı,bir memleketi temsil eder..Oyuncusu sayılıdır..Bu sayı,kadro olarak önce seyircisi..daha sonrada yöneticileri ile,desteklenmeli,motive edilmeli AZİMLE,ŞEVKLE futbol oynamaları için teşvik edilmelidir.. Hiçbir futbolcu,o kadroya uygun götülmüşse,kabiliyetten yoksun veya yetersiz değildir !! Yeter ki kendilerine olan güven duygusunu üzerinde hissetsin..hakkıyla formasını terletir,başarıyı kovalar..Futbolda yenilmekten vardır..O da oyunun kuralıdır..BAŞARILAR DİLİYORUM CİHAT ARSLAN LI MALATYAMIZA ve MALATYASPORA..
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Elleri cebinde sayın gevrek başarısını izliyor !!! Yazık bu şehre yazık bu takıma
    %80
    %20
    Yanıtla
  • 1646371921 (2 yıl önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Ancak sadece böyle izler nasıl bir eser meydana getirmişim gururla bakar.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Yazıklar olsun adil gevrek ve ekibine. Düşün malatyanın yakasından
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    Y. Malatyaspor un başkanı varmı ki? Süperligde takımımız var diye övünüyoduk. O da gitti. Sebep olanlar utansın.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor (2 yıl önce)
    Helal olsun adamın kimseye eyvallahı yok yaptığı esere bakıyor takım Malatya’nın değil kendinin takımı boş verin kendinizi strese sokmayın gitsin maçını izlesin.!!
    %85
    %15
    Yanıtla