SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Yeni Yönetimini de Gevrek Oluşturdu!

YMS'nin Yeni Yönetimini de Gevrek Oluşturdu!
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Olağan Seçimli Genel Kurulunu yaptı. Kulüp başkanı, yeniden başkanlığa aday olmayan Adil Gevrek'in kongrede bulunmayan  yakını Aziz Ayboğa (yandaki fotoğrafta) oldu. Tartışmalı ve gergin geçen genel kurulda mevcut başkan Adil Gevrek yeniden aday olmazken, tek liste halinde genel kurula gelen Kamil Göksu ise “Ben Kara Murat mıyım?” diyerek adaylığını geri çekti. Yaşanan gelişmeler üzerine kongreye gelmeyen ve yönetim listesini Gevrek'in yaptığı Yeni Malatyaspor’un eski yöneticisi Aziz Ayboğa, kulüp başkanlığına seçildi. Yeni yönetimdeki bazı isimler kongreden sonra Adil Gevrek'le fotoğraf çektirdiler. (Üstte)

“Takımın yaşaması lazım”

Battalgazi Belediyesi konferans salonunda gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurulda konuşan kulüp eski başkanı Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor’un başında 8 yılda çok büyük başarılara imza attıklarını öne sürdü.

Gevrek, çok sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, “Ligden düşebilirsin ama sonuçta kalkmasını bilmek lazım. Bunun içinde yapılması gerekenler var. Ben 15 gündür başkan adaylarıyla görüştüm ve kulüple ilgili bütün bilgileri verdim. Tabii kendi bildikleri var ama bir gerçek var; bu ligden tekrar çıkmak ve Yeni Malatyaspor’u, şehrin futbolunu yaşatmak istiyorsak birliğe beraberliğe ihtiyaç var” dedi.

Borç biterse kulübün güçlü olabileceğini ifade eden Gevrek, şunları söyledi:

“Bu borcun bitmesi için takımın yaşaması, mücadele etmesi lazım. Yeni Malatyaspor’un yanında olun, destek verin. Gelin hep beraber destek olalım, Yeni Malatyaspor’u ve Malatya futbolunu yaşatalım. Eğer destek çıkılmazsa üzülerek söylüyorum bu işin sonu hüsranla biter. Dilim varmıyor, söylemek istemiyorum ama destek olunmazsa bunlar olacak.”

“Üzüntülüyüm ama vicdanım rahat”

Gevrek (yandaki fotoğrafta), 8 yıl Yeni Malatyaspor için elinden gelen mücadeleyi verdiğini kaydederek, “Zaman zaman başarılara imza attık. 2.Lig’den UEFA’ya kadar gittik. Ne yaparsanız yapın Kamil başkanım dikkatli dinleyin ne olursa olsun o vefayı asla göremeyeceksiniz. Futbolun vefası yok. Ben hiçbir zaman beklemedim. Alkışlayanlarda oldu, eleştirenlerde oldu. Ağır eleştirenlerde oldu, çok fazla bağrına basanlarda oldu. Ben hep vicdanıma sordum, “yaptığım işi hakkıyla, hukukuyla yaptım mı?” farklı farklı iftiralar atıldı. Üzgünüm, üzüntülüyüm ama vicdanım rahat. Hiç kimseye kin gütmedim. Onlara da hakkımı helal ediyorum. Ben bütün Malatyasporlulardan özellikle de taraftarlardan helallik istiyorum. Bütün Malatya şehrinden helallik istiyorum. Başarılara imza attık ama başarısızda olduk” diye konuştu.

“Malatya'yı bu şekilde kurtaramazsınız”

Yeni Malatyaspor’un kurucularından Ankaraspor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, kongrede yaptığı konuşmada, “Elini taşın altına koyan kardeşimize başarılar dilerim. Ama inanın bunlarda yanlış yapıyor. Malatya, Malatya’da yönetilmelidir. Malatya bir yerlerde yönetilmemelidir. Hiç kimse kusura bakmasın, sonumuz bu. Yönetim listesine bakıyoruz, Malatya’da kaç kişi var? Burada kendi kendinize çalıp oynuyorsunuz. Hiç kusura bakmayın Malatya’yı bu şekilde kurtaramazsınız. Bu borçla kurtaramazsınız. “Allah rahmet eylesin” deriz. Eski Malatyaspor’un bir yeri var bu gidişle Yeni Malatyaspor’un bir yeri bile olmayacak. Biz bu takımı ne zorluklarla kurduk. 10 sene önce takımın böyle olacağını söyledik. Siyasilere “Elinizi kafanıza vuracaksınız ama iş işten geçecek” dedik. Avrupa’ya gitmiş, gitmeyeydi. 3.Lig’de bir takımım olaydı da borcu olmasaydı. Eski Malatyaspor’un yine sahipleri var, bu takım ne olacak onu merak ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Ben Kara Murat değilim!”

Divan kuruluna listesini sunan Kamil Göksu (yandaki fotoğrafta) ise “Ben Kara Murat mıyım çıkmışım. Ben böyle bir parayla çıkmadım. Benim Kara Muratlarım hukukçularım. Para taahhüdünde bulunmadım, benim önümü açmanız gerekiyor. Bu kulüpte paraya pula ihtiyaç yok. Benim önümün açılması için sadece 10 gün istiyorum. Kimse benden 10 gün para istemesin. Arkadaşlarımızla birlikte kulübün önünü açacak teknik hazırlık yapacağım. Ama bu şehir bize sahip çıkmazsa, listemizi çeker gideriz. Yarın sabahki ödemeleri benden istemeyin, ben kulübün geleceğini kurtarmak istiyorum. 10 gün dedim ama teknik işler uzayabilir, benden kimse 15 gün para istemesin” dedi.

Kamil Göksu’nun konuşmasının ardından Divan Başkanı Özgür Karataş, liste nedeniyle genel kurula 10 dakika ara verildiğini duyurdu. Genel kurul yaklaşık 10 dakika sonra yeniden başladı. Yeni Malatyaspor Genel Kurulu Divan Başkanı Özgür Karataş, Kamil Göksu’nun, “Yeni Malatyaspor Genel Kurulu Divanına / 26.06.2022 tarihinde seçimli genel kurulda gördüğüm lüzum üzerine Yeni Malatyaspor Kulüp Başkan Adaylığından çekilmiş bulunmaktayım. Genel kurula arz olunur. " şeklindeki çekilme beyanını okudu.

“Bu çocuk oyuncağı mı?”

Göksu’nun adaylıktan çekilmesinin ardından söz alan kulüp eski başkanı Adil Gevrek, “Bu iş çocuk oyuncağı değil. Dünden beri saat bire kadar konuşuyorum. Bu kulübün neye ihtiyacı olduğunu, ne ihtiyacı olduğunu tek tek anlattım sizlere. Bu çocuk oyuncağı mı? Nereye ne kadar para ihtiyacı olduğunu siz ödersiniz, ödemezsiniz ben sadece bu kulübün menfaati için yapılacak, edilecek şeyleri sizlere anlattım. Şimdi diyorsunuz ki “15 gün kimse bizden para istemesin.” O zaman siz ne diye bu yola çıktınız? Çocuk oyuncağı mı bu? Şimdi sizler çıkıp son dakikada öyle bir konuşma yapıyorsunuz ki bu kulüp daha ölmedi ya. Öldürmeye de siz gelmişsiniz” eleştirisinde bulundu.

Adil Gevrek’in konuşmasını ardından yeni bir liste oluşturulacağı gerekçesiyle genel kurula 15 dakika ara verildi.  Adil Gevrek ve arkadaşları salondan çıkarak yeni bir liste açıkladılar.  

Genel kurulu yeniden açan Yeni Malatyaspor Genel Kurulu Divan Başkanı Özgür Karataş, “Genel kurulumuz devam ederken Kamil Göksu listesini geri çekmesi sırasında yeni bir yönetim listesi oluşmaya başlamıştır.  Yeni bir yönetim kurulu listesi geldi, başkan adayı Aziz Ayboğa.”dedi. 

“Bundan sonraki başkanımız inşallah Aziz başkan”

Aziz Ayboğa'nın adına konuşma yapan Mehmet Coşer Gömüç, “Son dakika gelişmesi oldu. Aziz başkanımız daha önce aday olacağını bizlerle paylaşmıştı. Kamil Göksu çıkınca kendisi geri çekilmek durumunda kaldı. Bugün kendisi de burada olacaktı ama uçakta yer bulamadığı için gelemedi. Bundan sonraki başkanımız İnşallah Aziz başkan. Biz Aziz başkan ile Yeni Malatyaspor kulübünün daha iyi olacağını düşünüyoruz.” dedi.

Daha sonra Aziz Ayboğa'nın listesi oylamaya sunuldu. Oylama sonucunda Aziz Ayboğa kulübün yeni başkanı oldu.

Aziz Ayboğa başkanlığındaki Yeni Malatyaspor yönetimi şöyle oluştu:

“Mehmet Coşer Gömüç, Turgay Gülçek, Yunus Bozacı, Mustafa Tari, Abdullah Tari, Abdullah Özatila, Servet Tekin, Nusret Çaylak, Mehmet Maden, Ahmet Topdağ, Cengiz Fırat, Mehmet Selim Hasar, Vural Korkmaz, Orhan Albayrak.”

malatyahaber.com

YMS'nin yönetime seçilen Aziz Ayboğa başkanlığındaki listesi

Genel kurulda adaylığını açıklayan ancak daha sonra çekilen Kamil Göksu'nun listesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

41 yorum yapılmış

  • M.Sinan Öztan (1 yıl önce)
    YMS'de işler iyi gitmiyor Adil efendi bir türlü YMS'den elini çekmiyor.Davul yeni başkanın boynunda,tokmak Gevrek'in elinde.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Doğanşehirli (1 yıl önce)
    Değerli hemşehrim Mehmet Emin Katipoğlu biraz önce kongrede ki 2 dakikalık konuşmanızı izledim her şeyi ozetlemessiniz keşke vekillerimiz siyasilerimiz belediye başkanlarimizda orada olsalarda bizim haklarımızı savunsalarda o salonda adil gevrek ve adamları çekip gitselerdi değerli hemşehrim on yıl önce bugünleri gördünüz siyasileri uyardiniz ne güzel dediniz kulüp yönetiminde Malatya'da ikamet eden kimse yok delege olarak eşini dostunu akrabasını doldurmuş çok doğru Malatyasporun ismi yaşar yeninin ise ismi bile anilmaz lütfen yargı hesapları incelesin borçların hesabı sorulsun diyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Çok sürmez yakında vali bu yönetime el koyar yada kayyum atar....!!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sayın valimiz Kayyum atar hesaplar incelenir bir şey yoksa başkanda gerçekten aklanmış olur.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • vahap (1 yıl önce)
    kara murat olarak ortaya çıkıp, sonra çark etmek yakışmadı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • yıldırım (1 yıl önce)
    benim anlamadığım bir olay var bilen varsa söylesin.. ben adil gevrekçi değilim onu söyleyim başta. hafta içi adil gevrek karşıtları o kadar canlı yayın yapıyorlar ve bir araya gelip bir tane liste veremediler ve meydanı adil gevreğe bırakttılar bu nasıl iş yaaa.. başka bir olay kongrede oy kullanmak için ankaradan ve istanbulda delegeler geldi uçakla geliş gidişler en az üç binlira bu paraya oy kullanmak için değermi. demekki bu paralar klübün kasasında çıkıyor.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Suphi (1 yıl önce)
    Sürekli maçlara giden bir grup olarak bizim için Y.Malatyaspor 2 yıl önce kapanmış,yok olmuş bir klüp hükmündedir.a.gevregın oyuncağı olmuş böyle bir takımı tanımıyoruz.Bizim takımımız efsane Malatyaspordur.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ufuk (1 yıl önce)
    Gelinen nokta koskoca şehrin sahipsizliğini biz kez daha gözler önüne seriyor. Sadece kimlikte Malatyalı değil, özünde kökünde ruhunda Malatyalı hissiyatını taşıyan vekiller ve Belediye başkanları istiyoruz. Ak partili bir vatandaş olaraktan; Malatya da ki seçilmişler le ilk seçimde görüşmek üzere diyorum..
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Hayırlı olsun,YMS amatör ligde yerini alır. Sizler sağlığınıza bakınız vefakar seyirciler
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hans (1 yıl önce)
    Adam başkan seçiliyor, haberi yok seçimde bile değil hatta Malatya'da bile değil..yani bu takımın başına daha fazla nasıl bir absürtlük gelir diye düşünürken bunu bile yaptınız ya...bişey demiyorum inşallah herkes yaşattığını yaşar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hakkı (1 yıl önce)
    helallik istemişti ya adil başkan . bir Malatyalı olarak Malatyaspor,Yeni Malatyaspor taraftarı olarak 2.ligden beri stadyuma hemen hemen her maça gitmiş taraftar olarak hakkımı helal etmiyorum. çünkü kendi liste oluşturdu başkan adaylarının önünü tıkadı, kimseye hesap vermedi, taraftar iş adamı siyasetçi herkesi küstürdü takıma. bu halde isek tek sebep adil başkandır. perşembenin geleceği çarşambadan bellidir önceden söylendi siyasiler belediye başkanları taraftarlar bırak başkan sezon başı, geçen sezon başı. ders aldık dedi yine aynısı oldu. yazık oldu Malatyamıza yazık... önyargılı davranmamak istiyorum ama umarım ki yeni başkan gerçekten adil başkanı görüp ders almıştır iyi yerlere getirebilir. parasız biri olarak geldiyse de geçmiş ola şimdiden... transfer yasaklarını bile açamaz. düştükçe düşeriz... bakalımne olcak hayırlısı...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Yorumların tamamına yakını beğeni alacak doğru yorumlar ama eski başkanının yancı trolleri iş başında böylesine güzel yorumlara bile algı operasyonu yapıp eksi yönde işaretleme yapabiliyorlar.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • bilirkisi (1 yıl önce)
    Atatsozu der ki minareyi calan kilifina uydurur. Adilinki de o hesap. Kamil Goksu buna bi oyun oynamak istedi Adil yemedi yemen liste olusturup sundular ki yargi yolu acilmasin. Meydani da bos birakmiyor akrabasini baskan sevmis.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Keşke Yusuf mor abimiz başkan olsaydı.
    %23
    %77
    Yanıtla
  • Akçadağlı (1 yıl önce)
    Malatya Haber'i gurbette yaşayan bir Malatyalı olarak sürekli takip eden birisiyim. Sürekli Adil Gevrek ve yönetiminin beceriksizliği ya da yanlışlarını yaklaşık 2 yıldan beri haber yapan bir Malatya'nın haber sitesisiniz. Ancak bu yönetim mali genel kurulda ve bugün yeniden bütün şehrin olumsuz tavrına karşı aklanıp yeniden secilmişse bu saatten sonra bu yönetimi eleştirmek yerine açık açık bu şehirde ticaret yapan,fabrika açan zenginlerine ve bu zenginleri bir araya getiremeyen siyasetçilerini,taraftarını,akil denebilecek büyüklerini, medyasını eleştirin. Bu takımın ligin 2.yarisindan itibaren düşeceği belliydi. Malatya'da yok Efsane Malatya yok Yeni Malatya gibi saçma bir suni gündem yaratılıyor.Yenisi de eskisi de bu şehrin takımı ve vitrinde olan yenisi olduğu için herkesin bu takıma sahip çıkması gerekiyor. Bu takım Adil'in ya da başka birilerinin değil bu şehrin takımı. Şehirde yaratılan bu olumsuz hava futbolcusunu da teknik heyetini de taraftarını da bu şehirden soğutuyor. Türkiye'nin en zengin 25 kisisinden 4'ü Malatyalı olan iş insanlarımızdan ve daha nicelerinden gururla bahsedeceğimize kendi şahsi çıkarları için veya değil elini taşın altına koyan bu insanlara destek verelim ya da bunlardan daha iyisini bulana kadar susalım vesselam..
    %38
    %62
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Adil Gevrek in suçu yok. Suçun tamamı Adil Gevrekten hesap sormayan Büyükşehir belediye başkanında, vali beyde. Demek ki Adil efendinin işi daha bitmemiş. Yazıklar olsun.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Tetteh, Abdussamed ve Mustafa eskihellac satılırsa başkan işini bitirmiş olur .
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Vali bey yeni gelmiş ne yapacak,orda mevcut vekillerimiz,siyasi partilerin il başkanları büyükşehir, Battalgazi ve Yeşilyurt belediye başkanları ile esnaf odası başkanı olmalıydı.
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Bora (1 yıl önce)
    bu takım Çakır döneminde en iyi yerlere getirildi o zaman bu zamana kimsenin sesi çıkmıyordu Çünkü kulübe para yağıyordu vekilleri kimse ağzına almıyordu. Şuan bu takımın tek Sorumlusu var Gürkan kaç defa adili çağırıp hesap sordu bu takım neden böyle ne kadar borcu var ne yaptınız ne yapıyorsunuz dedi bir günah keçisi adili bulmuşsunuz vurun abalıya geçeceksiniz o işi iyi gelirse Selahattin Bşk kötüsü gelirse adil ve milletvekilleri bu ilin takımı için kaç para toplandı Malatyasporluyum diyenler 1 krş verdi mi? Gidin takıma sahip çıkmayı Trabzon’dan öğrenin 7’den 70’e herkes varını yoğunu ortaya koymuş tek yürek tek yumruk olmuşlar vesselam…
    %10
    %90
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)Bora isimli kullanıcı yorumuna
    Güven kaybolmuş gelir ve giderlerde açıklık ve şeffaflık varmı bir kuruşun hesabı verilebiliyor mu onun için kimse helal kazancını birileri har vurup harman savursun diye veremez önce parayı başkan ve yönetim verecek bugüne kadar kaç lira kulübe hibe etmişler bilen varmı böyle yönetimlere belediye başkanı sayın Gürkan halkın parası olan belediyeden bir kuruş vermez.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Onur M (1 yıl önce)
    Güzel senaryo kötü tiyatro baştan Kamil Göksu yu öne sürdü sonra teyzeoğlunu getirdi
    %70
    %30
    Yanıtla
  • carlos (1 yıl önce)
    aynı tas aynı hamam. Artık malatyaspordan ümidimi kestim. Arguvanspora basarılar dilerim 3 ligte.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • paşa44 (1 yıl önce)
    Şaka gibi adam evinde oturduğu yerde başkan oldu, kebap siparişi verir gibi başkan seçildi. Takım, kayyuma kalmasın diye son bir manevra yapılıp olay oldu bittiye getirildi zira kayyuma kalsaydı eski hesaplar açılıp hesap sorulacaktı, umarım yanlış hesap Bağdat'tan döner.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Ruhi (1 yıl önce)
    Sn Gürkan bu işlerden fazla anlamıyor. Kendisini kimler yönlendiriyorsa yeterli değiller. Çünki Malatyaspor çok önemi markamız ve sosyal olgu.Kayitsiz kalması düşünülemez. Bu işler birazda beceri işi .Artık yeni secile n yönetimin icraatlarını sabırla beklemekten öte yapacak birşey yok.Bir Malatyalı ve taraftar olarak yeni yönetime başarılar diliyorum.
    %27
    %73
    Yanıtla
  • Serdar (1 yıl önce)
    Malatya'nın çok hakkını yedin adil..Bi de helallik istiyon..Haram olsun..
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Bugün yerel bir kanalda kongreyi baştan sona izledim ve futboldan nefret ettim buralarda başka şeyler dönüyor ama yazamıyorum başkan dahil yönetim denetim vb listelerde ki insanların çoğu orada yoktu böyle seçim olurmu kurula katılma şartı yokmu kürsüye çıkanlar milletvekilleri ni, siyasileri belediye başkanıni iş adamlarıni bugünkü durumun sorumlusu olarak gösteriyorlar onlara Malatya adına cevap verecek salonda milletvekili siyasi belediye başkanı kimse yok tahminim kamil bey avukatları ile hesapları incelemek üzere geliyordu adiyligini çekmek zorunda kaldı kayyuma gitmeyi göze alamadılar acele bir şekilde yönetim oluştu bu saatten sonra takım amatöre gitmeye giderde zoruma giden 500 trilyon borç ortada sahaya çıkacak takım yok Mali kongreden sonra tekrar aynı salona gel es Gürle ve alkış al diyecek bir şey yok demekki eski başkan doğru yolda yanilan benim gibi yeni Malatyasporu sevenlermis bu yönetim geçicidir yakında olağanüstü kongre kararı alınırsa şaşırmam, kongrede eski başkanın bir yanında Necip olgun beyin diğer tarafinda eski amigo Yusuf morun oturması divanda ise İbrahim göçmen abimizin olması dikkatimi çekti, bugün tam bir tiyatro oynandı söylenecek sözün bittiği yerdeyiz bu konu konuşmaya bile değmez diyorum.
    %69
    %31
    Yanıtla
  • hasan (1 yıl önce)
    kongredeki başkanlık kürsüsünde oturanlar, üyeler hepsi Adil Gevreğe üstün hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorlar, onu övüyorlar. koskoca takımı 2 kez ligden düşürmüş, dünyaya rezil etmil, ödenemeyecek kadar borç bırakmış ama adamı övüyorlar, teşekkür ediyorlar, kutluyorlar. Acaba Adil Gevrek bu adamların firmalarına bunları yapsa Adil Gevreğe ne derler. işte biz bu kafalarla hiçbir zaman düzelmeyiz.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Hasan bey 601 delegeden tahminim 50 civarında katılım var yönetim,denetim,vb kurullara yazılanların tamamına yakını orada yoklar katılanlar önceki başkanın akrabaları, tanıdıkları, arkadaşları belki orada bu duruma katılmayan bir kaç kişi var onlarında o ortamda gerçekleri konuşmasına izin verilmezdi.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Metin (1 yıl önce)
    Malatya nin başına kim bela ettiyse 7 göbek sulalesi yeni malatya spor gibi perişan olsun
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Hüsnü (1 yıl önce)
    Bir 500 trilyon daha borçlanırsanız sağlam olacak.Aynı geminin aynı yolcuları.Sizlere iyi yolculuklar.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Doğanşehirli (1 yıl önce)Hüsnü isimli kullanıcı yorumuna
    Malatya esnafına olan borçlar duruyor kim bu saatten sonra borç verir hangi oyuncu parasını almayacağını bile bile bu kulübe imza atar tahminim kulüp çalışanları ve oyuncuların SGK primleri borçları var yasa gereği bunları kulüp yönetimleri ceplerindende olsa ödemek zorundalar bir kaç futbolcu var onlar satılır SGK primleri ve bu oyuncular boşa çıkmasın diye bazı yöneticilerin ceplerinden ödedikleri paraları ödenir bu hikâyede burada bitmiş olur Kayyum korkusu SGK primleri tetteh Abdussamed ve Mustafa eskihellac boşa çıkmasın diye ödenen paralar olmasa idi o salonda bugün kimse olmazdı.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Alparslan (1 yıl önce)
    Bu yorum genel bu habere özgü değildir. Herkes kendi cebine bakıyor: Ama hiç düşünmedikleri kefenin cebinin olmadığı. Ölüm İnsanların yanı başına gelmeden ölümü unutuyorlar .. Depremler....Seller .... Hastalıklar oluyor ..İnsanın başına gelince anlıyor... Bazıları ders çıkarıyor...Bazıları hiç ölmeyecekmiş gibi yaşamaya devam ediyor ... Sanki hesap günü yokmuş gibi İslam dininin gereklerini yerine getirmiyorlar ...Namaz kılıyor ama faiz yiyiyor....Oruç tutuyor yalan söylüyor.... Gıybet ediyor ..Kul hakkına giriyor ....
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (1 yıl önce)
    Takımı borç batağına sürükleyen adil gevrek bir üyenin futbol dehası yakıştırması ile kurtuluş reçetesi sunması tam birtrajik komediydi.ve konuşmasının başında ve sonunda alkislanarak odüllendirildi.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Hakikat (1 yıl önce)
    Sahipsiz şehrin sahipsiz takımı nın dramatik sonu. Tüm Türkiye ye rezil olduk. Utanmayacakmısınız.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Cemal (1 yıl önce)
    Nasıl bir tezgah kurmuşlarsa, seçilen başkanın listesinde olan isimlerle, çekilen başkanın listesinde olan birçok isim aynı. 1 tane profesyonel, futbol yönetimini bilen insan yok. Çok yazık çoookkkk.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Millet vekilleri belediye başkanları hepininize yaziklar olsun zaten soguttunuz maçlardan şimdi bitirdiniz
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Burhan (1 yıl önce)
    Bu yönetim mi yenimalatyasporu yönetecek Hayda buyur burdan yak.Bir önceki yönetimde başkan cebinden 125 binlira vermiş yeniside akrabası zaten o da 25 bin lira verir.Böyüüük başkan nnnn
    %90
    %10
    Yanıtla
  • bilirkisi (1 yıl önce)
    yeni malatyaspor ile malatyaspor yer degistirebilir. neticede malatyasporun borcu daha az.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Y.Malatyaspor Malatyasporun ismi yer değiştirecek öylemi.500 trilyon daha borçlanalım değilmi?
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Volkan (1 yıl önce)
    Bir kaç sene içinde efsane Malatyaspor süper lige çıkar yaz bir kenara.YMS yi unutun o iş bence bugün bitti.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Drejanlı44 (1 yıl önce)
    Ha Hasan Kel, Ha Kel Hasan...
    %84
    %16
    Yanıtla