SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'ye Kötü Haber.. Tetteh En Az 4 Hafta Yok!

0
Güncellendi - 2021-11-11 04:20:24
YMS'ye Kötü Haber.. Tetteh En Az 4 Hafta Yok!
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'da Benjamin Tetteh'in sakatlığı nedeniyle 4 ile 6 hafta arası süre sahalardan uzak kalacağını bildirildi.

Sarı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, kulüp doktoru Cahit Günaydın, Medipol Başakşehir karşılaşmasında sakatlanan Benjamin Tetteh'in sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Günaydın, "Medipol Başakşehir maçında sakatlanarak oyundan ayrılmak zorunda kalan Tetteh'in yapılan detaylı muayene ve tetkikleri sonucunda sağ uyluk arka adalesinde yırtık tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır. Futbolcumuzun 4-6 hafta sahalardan uzak kalması öngörülmektedir." ifadeleri kullanıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Bize gelen ya oynamaz ya da sakatlanır gittiklleri yerde fırtana gibiler
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Bu demek oluyorki Tehteh olmadigi sürede Malatyaspor a da Penalti yok Adem gol atamaz Tehteh in yoklugunda Haci Osman yada Walter den yararlanmali Sorunumuz orta sahada Ndong , Mustafa haric hic biri ilk 11 ayarinda degil
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (2 yıl önce)
    Bence çok güzel haber.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Takım,küme düşmüştür. Kimin sakatlığı artık önemli değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahapgülezgin (2 yıl önce)
    saha içi verimlilik filan derken topçular birer birer sakatlanıyor, kötü gidiş vites artırıyor son hayra doğru değil ama neyse bu toplumun daha önemli sorunları var...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Zaten oynadığı son iki maçtada sahada yoktu.bir süre olmaması iyi olur.Adem,Mustafa ve Semihde 6 hafta oynamazsa takım için çok iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuzca (2 yıl önce)
    Galatasaraydan Aytaç Kara ve Oğulcan Çağlayan alınmalı
    0
    0
    Yanıtla