SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yoğun Bir Tempoyla Çalışıyoruz"

0
Güncellendi - 2017-07-21 04:31:23
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “ Yollarımızın kalitesini artırmak ve standardını yükseltmek için yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Asfalt Plentimizin üretime başlamasıyla birlikte imar yolu açma ve yol genişletme çalışmalarımız daha hızlı ilerliyor. Yeşilyurt’ta asfaltsız yol kalmayacak, ulaşım ağımızı nitelikli ve modern bir düzeye ulaştıracağız.” dedi.

POLAT, “ EKİPLERİMİZ İLÇENİN DÖRT BİR TARAFINDA DEĞİŞİME İMZA ATIYOR”

Yeşilyurt İlçesinin en ücra köşesine kadar kaliteli hizmetler ulaştırmaya özen gösterdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Polat, yeni yerleşim alanlarının yanı sıra, ticari ve sosyal canlılığı olan bütün alanları modern, nitelikli ve kalıcı hizmetlerle değiştirmeye devam ettiklerini ifade etti.

Yeşilyurt İlçesinin dört bir tarafında yol yenileme, bağlantı yollarını birleştirme ve yol genişletme çalışmalarının yoğunluk kazandığına ve ulaşım ağının planlı, hızlı ve akıcı olmasının ayrı bir önem taşıdığına dikkat çeken Başkan Polat, ‘Büyüyen Sevdamız Yeşilyurt’ sloganına uygun, örnek alınacak hizmetlerin nitelikli ve kalıcı olmasına önem verdiklerini sözlerine ekledi.

POLAT, “ÜÇ YILDA 210 BİN 375 TON SICAK ASFALT, 128 KM SATHİ KAPLAMA YAPTIK”

Başkan Polat, “Belediyemizin güçlü hizmetleriyle ilçemizde asfaltsız yol kalmayacak. 30 Mart 2014 tarihinden bugüne kadar çeşitli sanayi alanlarının olduğu, ticaretin çok hızlı yaşandığı, insan ve araç trafiğinin yoğunlaştığı ilçemizdeki ulaşım ağını daha güçlü kılmak için, üç yıllık yatırımlarımızda toplam 210 Bin 375 ton sıcak asfalt dökümü yaparken, 128 km sathi kaplama çalışmasını çok kısa bir zamanda, başarıyla gerçekleştirdik. Bu hizmetlerimizi artırarak tüm yollarımızı modern hale getireceğiz” dedi.

POLAT, “YEDİ AYDA 29 BİN 850 SICAK ASFALT DÖKTÜK, 13.5 KM SATHİ KAPLAMA YAPTIK”

Araç ve yaya trafiğinin kaliteli olmasının Yeşilyurt’taki sosyal yaşamı daha nitelikli hale getirdiğini, bu şekilde hem gündelik yaşamın kolaylaştığını hem de ticaretin hızlandığını sözlerine ekleyen Başkan Polat, “  Yollar halkımızın temel ihtiyaçlarından birisidir. Bu çerçevede ilçemize yakışan yolları yapmak, alt yapı ve üst yapı çalışmalarını tamamlamak için uğraş veriyoruz. Hedefimiz; Yeşilyurt’ta tüm yolları modern ve nitelikli hale getirerek günümüz ihtiyaçlarını karşılayacak düzeye ulaştırmaktır, bu aşamada üç yıl boyunca ciddi mesafe aldık. İlçemizdeki değişim ve gelişim çok yakından gözlemlenmektedir. Asfalt Plent Tesislerimizde ürettiğimiz kaliteli asfaltımızı saha çalışmalarında değerlendirmek verimliliği artırdığı gibi işinde hızlanmasına neden oldu. Ocak ile Temmuz ayı aylarında ilçemizin tüm bölgelerindeki yol yenileme, bakım ve onarım çalışmalarında toplam 29 Bin 850 ton sıcak asfalt dökümü ve 13.5 km sathi kaplama yaparak yollarımızı daha nitelikli ve güzel bir görüntüye kavuşturduk. Havaların ısındığı bu günlerde saha çalışmalarını büyük bir özveri ve fedakârlıkla sürdüren personellerimize çok teşekkür ediyorum. Halkımızla birlikte onlardan aldığımız güçle daha birçok başarılı çalışmaya imza atacağız.” dedi.

 “ ÜÇ YILDA 38 KM İMAR YOLU AÇTIK, 1 MİLYON 108 BİN 896 TL ENKAZ BEDELİ ÖDEDİK”

İlçe genelinde devam eden imar yolu açma çalışmaları hakkında da bilgiler veren Başkan Polat, “Belediyemizin kaynaklarını doğru zamanda, doğru iş ve yatırımlara yönlendirmemiz gerekiyor. İlçemiz nüfusunun her geçen yıl artması, ticaret alanlarının genişlemesi nedeniyle bu yönde tedbirlerimizi alıyoruz. İhtiyaç duyulan alanlarda açtığımız yollar, ulaşım sıkıntısı çeken vatandaşlara kolaylık sağladığı gibi trafik akışının hızlanmasına neden oluyor. Ulaşım sorununu çözmekle birlikte, gelişimin yeni alanlara doğru kaymasına da katkı sağlıyoruz. 2017 Yılının Ocak ile Temmuz ayları arasında 82 mahallemizde 8 km imar yolunu açtık. Üç yıl içerisinde toplam 38 km imar yolu açmanın gururunu yaşıyoruz. İmar yolu açma çalışmalarımız kapsamında enkaz bedeli olarak 1 Milyon 108 Bin 896 TL. ödeme yaptık. Biz kalıcı belediye hizmetleriyle vatandaşın taleplerine göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hiçbir sorunu ötelemeden çözüm üretmek için çabalıyoruz.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Yılmaz (6 yıl önce)
    Malatya 20 yıldır kaybediyor.Güzelim malatyamız yerinde sayıyor.İki tane yol açamayan belediye ve yetkililerden... İş bilen belediye başkanları ne zaman gelecek Malatya'ya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (6 yıl önce)
    Tokideki yollar on numara bin beşyüz yıldız? Bi zahmet bir yetkili gelip görsün. Bu günlerde ana artellerin bazı kısmında çalışma var hazır ekipler buradayken diğer kısımlarada baksınlar sayın başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • vaylog44 (6 yıl önce)
    Sayın başkan birazda gel zaviye mah.gör pislikten tozdan topraktan geçilmiyor.rezillik diz boyu
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (6 yıl önce)
    gördük yolların kalitesini??
    0
    0
    Yanıtla