SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YÖKAK Akreditasyon Ekibi İnönü Üniversitesi'nde

YÖKAK Akreditasyon Ekibi İnönü Üniversitesi'nde
A- A+ PAYLAŞ

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Kurumsal Akreditasyon Değerlendirme Takımı, kurumsal akreditasyon süreci kapsamında İnönü Üniversitesine saha ziyareti gerçekleştirdi.

YÖKAK Kurumsal Akreditasyon sürecine alınan İnönü Üniversitesine YÖKAK değerlendirme takımı tarafından saha ziyareti yapıldı. Beş gün süren programda, değerlendirme takımı tarafından senato ve yönetim kurulu üyeleriyle yapılan toplantının yanı sıra akademik ve idari birim yöneticileri ile personel ve öğrencilere yönelik görüşmeler gerçekleştirildi.

Program kapsamında, üniversite üst yönetimi, senato ve yönetim kurulu ile yapılan toplantıların dışında Eğitim, Diş Hekimliği, Mühendislik, İktisadi ve İdari Bilimler, Fen-Edebiyat, Hemşirelik, Sağlık Bilimleri fakülteleri ile Karaciğer Nakli Enstitüsü, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Sağlık Hizmetler Meslek Yüksekokulu, Malatya Meslek Yüksekokulu, Teknokent, araştırma merkezleri, daire başkanlıkları ve bazı idari birimler ziyaret edilerek yöneticilerle görüşmeler gerçekleştirildi. Ayrıca ziyaretlerde akademik ve idari personel ile öğrencilerle görüşmeler yapılarak üniversitenin kalite güvence sistemi çerçevesindeki çalışmaları, birimlerdeki kalite süreçleri ve uygulanan politikalar, iç ve dış paydaşların karar alma süreçlerine ilişkin katılımları konusunda bilgi ve görüş alındı.

Saha ziyareti İnönü Üniversitesi’nin dış paydaşları olan Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt ve Battalgazi belediyeleri, İl Sağlık Müdürlüğü, İş Kurumu İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası, Fırat Kalkınma Ajansı, Türk Kızılay Malatya Şubesi, TSE İl Müdürlüğü, Kültür Turizm İl Müdürlüğü ve Çalık Denim yöneticileri ve temsilcileriyle yapılan toplantı ve görüş alışverişinin ardından son buldu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız