SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yol ve Passolig Sorunu Giderilirse Oynanabilir'

0
Güncellendi - 2017-07-13 02:20:01
'Yol ve Passolig Sorunu Giderilirse Oynanabilir'
A- A+ PAYLAŞ

Yeni sezonun başlamasına bir aydan daha kısa bir süre kalırken, Evkur Yeni Malatyaspor’un Süper Lig’de maçlarını oynayacağı Malatya Stadyumu’nda eksiklerin giderilmesi için çalışma yürütülüyor.

Statta maç oynanması için en büyük ve acil çözümlenmesi gereken engelin yol sorunu ve Passolig turnikelerinin bulunmaması olarak gösterilirken, 160 eksikten birçoğunun acil önemde olmadığı öne sürüldü.

Kulüp başkanı Adil Gevrek, yeni sezonda ilk maçlarını yeni sahalarında oynamak istediklerini belirtirken, stadın Osmanlıspor karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün koltukların numaralandırılması, soyunma odalarının 16 kişiden 22 kişiye çıkarılması ve yönlendirme levhalarıyla ilgili çalışmaları gerçekleştireceği, bununla ilgili çalışmaların başladığı öğrenildi.

İnönü Stadı'ndaki Passolig turnikelerinin yeni stada taşınarak monte edilmesi ve yol sorununun da giderilmesinin ardından statta maç oynanmasına dair herhangi bir engelin önemli bir engel kalmayacağı belirtildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

25 yorum yapılmış

  • fbay (6 yıl önce)
    hadiii hadiii
    0
    0
    Yanıtla
  • Michail (6 yıl önce)
    Malatya da akp yonetimi istifa etmeli eger koltugun hakkini veremiyosan birakacak? Sayın cumhurbaşkanı bir gün gizliden malatyaya gelsinde görsün cadde sokakları yolları yapilmayan işleri stadın halini de belki bunlari kovarda malatya halkida rahata kavuşur calismayan akp yonetimi vekiller boyle oldukca malatyaya hicbirsey yapilmaz herkesin bunu bilmesi lazim boyle buyuksehir olur mu gecmis de malatyaya hesap yapan kisilerin projesini almiş basını gidiyolar hazıra daglar dayanmaz kusura bakmayın da nasıl dayanıyorsunuz malatyalı hemşerilerim artik bunlara sus deme vakti tabiki de bazi seylerin farkina varırsanız. Ornekler onunuzde stadın yapilipda eksiklerin olması yazıklar olsun oy falan daha yok bu akp ye
    0
    0
    Yanıtla
  • Vehbi Doğan (6 yıl önce)
    Saygıdeğer Malatyalılar ne şansız iliz ki en önce yapımına başlanan bir türlü bitmeyen bir stat hani Eskişehir maçında açılacaktı aradan 4 ay geçti halen yolu olmayan bir stat belediye Karayollarına atıyor Karayolları Elâzığ'da olduğu için yapmıyor Malatya'nın lobisini ona göre siz düşünün Malatya sahipsiz Malatyalı Hemşerimiz Voleybol Federasyonu başkanı Akif bey Voleybol Dünya elemelerin bir ayağını Malatya'da oynatacaktı Dünya Malatya'yı tanıyacaktı Spor salonunun çevre düzenlemesi yoktu bunun için yapılamadı durumları takdirlerinize bırakıyorum sevgi ve saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Yaptığınız herşeyi elinize yüzünüze bulaştırdınız.Hangisini söylüyeyim.Şehrin havasını kesen,TOKİ evleri,Bir zamanlar Serinliği ile meşhur ,şimdi ise beton ve tahta yığını kernek,,tadilatı,tamiratı bitmeyen Fahri Kayahan,hersene bir türlü bir şekle sokulamayan kanal boyu ,Tüm Türkiye'nin bir yıldır maçlarının oynandığı ,ama bizim Halen olmayan yolu ve 160 küsür kalem eksiği olan bitmeyen stadımız.Basiretsiz,bilgisiz ve ilgisiz yönetici istemiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı (6 yıl önce)
    Ahmet çakır diyordu stat tealim edilsin yolu 3 günde yaparım hani?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya _Alanya (6 yıl önce)
    Eskilerin bir sözü var "bir şeyi 40 defa söylemektense 1 kere yap daha Hayırlı" diye. Malatya haber sitesinde en çok haberi yapılan konuların başında galiba stat geliyordur, hem de negatif haberler olarak.Allah aşkına bu takımın süper lige çıkacağı belli olalı nerdeyse 2 aydan fazla oldu.Bu yolların eksik olduğu, problemler belli değilmiydi? Neden bizim her işimiz böyle, saldım çayıra mevlam gayıra.Hiç mi bu işleri dert edinen bir insan yok.Malatya adına dışarda yaşayan bir insan olarak utanıyorum.İlk maçı da neyazık ki İstanbul' da oynarsak şaşırmayacam.Alanyadan selamlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (6 yıl önce)
    Stadın oraya yapılacagı 7-8yıldır belli son 5 yıldır insaat devam ediyor bunca zaman içinde neden yol yapılmadıda şimdi yapılıyor. Neden her iş yarım oluyor bu şehirde?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Bu ne iş Soyunma odası 16 kişiden 22 kişiye çıkacakmış. Ya arkadaş bu memlekette işini düzgün yapacak bir Allahın kulu yok mu???? Bitti denilen statta 160 eksiklik varmış Bu nasıl bir teslim oluş stat teslim edilmemiş Gençlikspor müteahhit teslim olmuş. Olan vatandaşın parasına olsun efendilerin kesesi dolsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ziya (6 yıl önce)
    Memleketimizi ancak karadenizli milletvekilleri,karadenizli kurum müdürleri bu girdaptan kurtarabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Egemen44 (6 yıl önce)Ziya isimli kullanıcı yorumuna
    Valla çok doğru Ziya.. Karadenizli Valiler, Karadenizli Kurum Müdürleri, Karadenizli kafası çalışan yöneticiler bu memleketi düzlüğe çıkarabilirler..
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    SİZİN YAPTIĞINIZ YAPACAĞIZ STADIN DA VALLAHA BİLLAHİ YAV BİR ESKİŞEHİR OLAMADINIZ ADAMLAR YETİŞMEZ DENEN STADI BİZİM MAÇA YETİŞTİRDİLER YAPMAYIN ARKADAŞ MALATYA YA HİÇ BİRŞEY YAPTIĞINIZ HERŞEY SENELER SÜRÜYOR SAHİPSİZ MALATYA DİYENE KADAR SESİNİZ ÇIKSIN ŞAKŞAKCILAR ALKIŞLARSAN SEN VEKİLLERİNİ HER ZAMAN MAHKUMSUN SÜRÜNMEYE SÜRÜN MALATYALI MÜSTAHAK SANA
    0
    0
    Yanıtla
  • haydarsessizce (6 yıl önce)mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Bir Eskişehir kadar olamadınız derken??? Eskişehir en az 100 yıl ilerde
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Eskişehir bu ülkenin en çağdaş,en dinamik en yaşanası kentlerinden bir tanesidir.Ben de Malatyalıyım ancak kent olarak Eskişehirle boy ölçülmemiz mümkün değildir.Buna en önemli faktör orada Yılmaz Büyükerşen gibi bir yöneticinin olmasıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen bize çalışan adam Lazım Malatya'ya sahip çıkacak biri lazım kim gelirse gelirsin Çakır yeniden aday olursa akp Malatya'da kaybeder
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet turan (6 yıl önce)
    bu stadın inşaatı 6 senedir devam ediyor. kazma kürekle bile çalışılsa şimdiye yolu yapılmıştı. 6 sene bekle, stad bitince buraya yol lazım diye ortaya çık. günaydın ve bravo yani.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (6 yıl önce)
    YAZIKLAR OLSUN ! ESKİŞEHİR MAÇINA YETİŞECEK DENİLEN STAD ŞİMDİ DENİLİYORKİ BELKİ İLK MAÇA YETİŞİR. İNŞALLAH BU SENE AÇILIR İNSANLARLA DALGA GEÇMEYE DEVAM EDİN...
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (6 yıl önce)
    Acelesi yok hele maçlar başlasın olmazsa elazığda oynarız maçları. becereksizler adam azcık allahtan korkar bu ne duyarsızlık ya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Stat hemen bitince yolu yapamadık tabi yoksa yol mesele değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cercis karaca (6 yıl önce)
    Stadın girişine büyük bir Kays'ı Amblemi konulmalı giriş yolları kayısı figürlü havular stadın adı da Kays'ı kent stadı konulursa iyi olur diye düşünüyorum.Tabii ayrıca iyi bir sponsor anlaşması için gerekli girişimlerde yapılmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • yücel yıldırım (6 yıl önce)
    stad oynama alanı trıbun guzel ama buranın cevresi otoparkı gırıs cıkısı nasıl olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • muharrem (6 yıl önce)
    Konuşmaktan başka elininizden ne geliyor 3 aydır nerdesiniz bu gidişle stad yetişmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • H.S. (6 yıl önce)
    Gerci malatyamizda cok sukur 96 yilindan beri hala calismasi devam eden f.kayhan bitirilemedi.bostanbasi yolu tam anlamiyla tamamlanmadi ama sag olsun buyuk sehir cevre yolundan baska yatirimda bulunmuyor.acilan yollardaki agaclandirma ve peyzaj calismalari uzadikca uzatiliyor.amac is yapiyoruz.cicekcilerin cebini doldurup cevre yolu malatya ya yeter mantığı ndan vaz geçilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • H.S. (6 yıl önce)
    Yada hastane cikisina yakun bir yerden ust gecit köprü de yapilabilir.hangisinin maliyeti daha az ise yapimina baslanmalidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • H.S. (6 yıl önce)
    Aslinda yol sorunu t.ozal tip fak.hastanesi cikisindan karsi tarafa alt kisimdan yapilacak gecit ile verilebilir.boylece trafik güvenli bir sekilde saglanmis olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (6 yıl önce)
    yazik 3 ay once hazir denilen stad yeni sezonda bile supheli gorunuyor
    0
    0
    Yanıtla