SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yolumuzun Konforu Arttı"

0
Güncellendi - 2019-11-13 05:42:26
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Darende ilçesinde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Darende ilçesine bağlı Yenice de 2.2 kilometre, Hacılar Mahallesinde ise 1.5 kilometrelik sıcak asfalt çalışması tamamlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışmalarına Aşağı Ulupınar bölgesiyle devam edecek.

Darende de yapılan asfalt çalışmalarını değerlendiren AKP İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, Büyükşehir Belediyesinin Kış ayları gelmeden Darende’nin yol sorunlarını çözdüğünü söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür eden Şimşek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız geçtiğimiz günlerde Darendemizde incelemelerde bulunup, muhtarlarla bir araya gelmişti. Sorunların çözümü noktasında beklemeden harekete geçen Malatya Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışmalarıyla da sorunlarımızı ortadan kaldırdı. Bu hizmeti bekleyen birkaç mahallemiz daha var. Önümüzdeki sezon bu hizmetin daha kapsamlısını alacağımızdan eminim. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yenice Mahalle Muhtarı Hamit Gürbüz’de yapılan asfalt çalışmasının kaliteli yapıldığına dikkat çekti.

Muhtar Gürbüz, “Büyükşehir Belediyemiz en büyük sorunumuzu çözdü. Asfaltlama çalışmalarıyla yolumuzun konforu arttı. Başkanımız Selahattin Gürkan’a ve ekip arkadaşlarına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • İlhan (4 yıl önce)
    Darendenin en büyük kasabalarından olan Ağılbaşı kasabası eski adıyla engüzek bu köye nezaman gelmeyi düşünüyorlar acaba yollarda bırakın asvaltı toprak kalmadı be sayın yetkililer
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet yılmaz (4 yıl önce)
    Yüzakı(altın kaysı) bulvarında zaten öyle bir yapmışlar ki, nasıl gidersen git, mutlaka logar kapakları üzerinden gitmek zorundasın...zaten kapakların hepsi de oynuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (4 yıl önce)
    şehir içindeki yolun mükemmeliğini görünce ilçeler daha muhteşem olmuştur(!)
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Yüzakı bulvarında bütün kapaklar sallanıyor, araçla geçince uçacak gibi oluyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • vaylog44 (4 yıl önce)
    Sayın Başkanım Selahattin bey birazda Yazıhanın köylerine biraz el atsan Örnek veriyorum.Mesala Fethiye Mah. asfaltlanacak yerler var.
    0
    0
    Yanıtla