SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yönetecek Bir Kişi Çıkmayacak mı?'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Futbol Platformu'nun toplantısına katılan Vali Halil İbrahim Daşöz, Malatyaspor'un yaşadığı yönetim krizine atıfta bulunarak, "Ülkeyi yöneten, değerler yetiştiren bir il, bir kulübü yönetecek kişiyi çıkartamayacak mı?" dedi.

Malatya Futbol Platformu (MAFUP) toplantısı Çobanoğlu Et Lokantası'nda düzenlenen iftar yemeğinde gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Halil İbrahim Daşöz, AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve İhsan Koca, Belediye başkanı Cemal Akın ile MAFUP yönetici ve üyeleri katıldılar.

MAFUP adına açılış konuşması yapan Naci Şavata, Malatya Futbol Platformu'nun kentteki futbol hayatını idare ve teknik sorunlarına çözüm bulma amacıyla kurulduğunu anlatarak, platformun genel sekreterliğini Feyyaz Bursalı'nın, teknik sorumluluğunu ise Özkan Akbulut'un yürüteceğini söyledi. Şavata, platformun bir fikir yapısı ile kurulduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Cemal Akın da Malatya Futbol Platformu'nun kentin futbol hayatına önemli katkılar sunacağına inandığını belirterek, "Malatyaspor'da geçmişte de sıkıntılar yaşanmıştır. Ama hepsi de atlatılmıştır. Malatyaspor'un bu yaşadığı sıkıntıyı da atlatacağına inanmaktayım" dedi.

Milletvekili Öznur Çalık ise, Belediye Başkanı Cemal Akın'ın Malatyaspor'a sağladığı 1 milyon YTL'nin küçümsenemeyeceğini belirterek, "Malatyaspor'un yaşadığı sıkıntıları atlatabilmesi için taşın altına elimizi değil, başımızı da koyarız" ifadelerini kullandı.

Vali Halil İbrahim Daşöz de, yaptığı konuşmada, "Malatyaspor, krizde değil, krizin kapısında. Malatyaspor'da gelir ile gider sağlıklı bir şekilde oluşturulmalı. Her şeyin kurallara göre yapılması gerekiyor. Düzgün çalışan bir çark oluşturulmalı. Bu kulüp sağlıklı ve kişilere bağlı olmayan bir mali yapıya kavuşturulmalı. Ülkeyi yöneten, değerler yetiştiren bir il, bir kulübü yönetecek bir kişiyi çıkartamayacak mı? Bu şehir çok değişik alternatifler üretebilir" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız