SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yöneten- Yönetilen Ayrımı Gözetmiyoruz"

0
Güncellendi - 2018-12-20 06:06:56
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ve Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren ile kent merkezinde bulunan Kapalı Çarşı, Kuyumcular Çarşısı, Ayakkabıcılar Çarşısı ve Mısır Çarşısı'ndaki esnafları ziyaret ettiler.

TEMEL ANLAYIŞIMIZ İNSANIMIZLA BİRLİKTE MALATYA’YI YÖNETMEK

Vali Aydın Baruş, ziyaret sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “ Esnafımız, vatandaşımızın nabzının attığı yerdir. Bu sayede de vatandaşımızın halini hatırını sorma imkânı da buluyoruz. Temel anlayışımız insanımızla birlikte Malatya’yı yönetmek. Yöneten-yönetilen ayrımı gözetmiyoruz. Her zaman onlardan biri olduğumuzu hissettirmeye çalışacağız. İnşallah bunda da muvaffak oluruz, onların gönüllerini kazanırız. Bizim görevimizi yapmamız ancak onların yüzünü güldürmekle anlamlı olacaktır. Bugün de değerli esnafımızdan misafirperverlik görmekten son derece memnun oldum. İnşallah Malatya’mız için güzel hizmetler yaparız” dedi.

'Bu ziyaretlerin devamı gelecek mi?' sorusuna Vali Baruş, “ Tabi devam edecek. Esnafımız olsun, toplumumuzun diğer kesimleri olsun insanlarla iç içe olmaktan çok büyük mutluluk duyan bir insanım. Bu anlamda aramızda uzaklık doğuracak hiçbir vesile kalmamasını istiyorum. Bu nedenle toplumun değişik kesimleri ile bir arada olmayı amaçlıyorum. İnşallah başarılı oluruz ve Malatya insanının gönlünü kazanarak ayrılırız buradan” diyerek yanıt verdi

Esnaflar tarafından ilgiyle karşılanan Vali Aydın Baruş, esnaflarla sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi.

Vali Aydın Baruş’un ziyaret ettiği esnaflarda, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Vali Aydın Baruş’un halkın ve vatandaşın içinde olmasının sevindirici olduğunu söylediler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • OKAN (5 yıl önce)
    Esnaf odaları başkanı şevket keskin de vali beyle birlikte esnafları gezmişler benim sayın başkana bir önerim var televizyonlarda medyada Şelale Melale diyip siyai şov yapmasın esnafın sanki malının ortağı gibi göz göre göre gelip haraç alan mafya ceteleri malatyada kol geziyor onlarla mücadele için emniyet güçlerinin yanın da yer alsın esnafına sahip çıkmasın gün gecmiyorki bir dükan iş yeri silahlanmasın bunlar la ilgili bir açıklama yap esnafa dadanan mafya bozuntularını bu şehirde yaşatmayın Mlatya spor tesislerine sıkılan kurşun valiye emniyet müdürüne belediye başkanlarına tüm malatyay sıkılmış kurşun bunu lütfen hafife almayın yarın bunlar içerden ceza almadan çıkarsa kendi elinizle bu mafya bozuntularını yaratmış oluruz hakimlerimizden savcılardan biraz daha duyarlılık istiyoruz malatya basını lütfen bu olayın üzerine gidin suçlu kimse deşifre edilsin hiç mi suçlunun hakkı kadar ülkesini terk edip malatya gelen yabancı futbolcuların hakkı yok nedir bu ya kulüp başkanını tehdit edecek harac isteyecek istegi yerine gelmeyince kulubı tarayacak bu sileh orduzudaki tesislere değil malatyanın göbeğindeki valiliğe belediye ve adliye ve emniyet binasına sıkılmıştır lütfen bunun takipcisi olun
    0
    0
    Yanıtla
  • G ali gürer (5 yıl önce)
    Nedense halkimiz dertlerini anlatmaya çekinmektedirler hele hele karsisindaki bir muvkiye amiri bir milet vekili ise dahada tedirgin ler malatya sorunlari hepimizin sorunudur bir tek tarafta bakmamak lazim en buyuk sorun ulasim araba park yapacagimiz bir yer yoktur yani otopark halkimiz arabasini biraktigi otoparklari arabadan ne kadar sorumluluk tasiyorlar arabasini biraktigi otoparkin elinde sozlesmesi bile yoktur en kisa zamanda el atilmalidir saygilarimla
    0
    0
    Yanıtla