SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zabıtadan 94 Bin Hafriyat Denetimi

0
Güncellendi - 2021-04-28 01:41:49
Zabıtadan 94 Bin Hafriyat Denetimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, hafriyat toprakları ve inşaat yıkıntı atıklarının hafriyat döküm sahası dışında bir bölgeye dökülmemesi konusunda uyardı.

Daha temiz ve yaşanabilir bir Malatya için çalışmalar yürüten Malatya Büyükşehir Belediyesi Malatya genelinde hizmet ve yatırımlarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi hafriyat toprakları ve inşaat yıkıntı atıklarının hafriyat döküm sahası dışında herhangi bir noktaya dökülmemesi için zabıta ekipleri çalışmalarını 7/24 esasına göre sürdürüyor.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Kemal Kargı, hafriyat atıklarının gelişigüzel alanlara dökülmemesi, çevreyi kirletmemesi için ekiplerinin 7/24 esasına göre çalıştığını belirtti.

Kargı, Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak hafriyat toprakları ile inşaat yıkıntı atıklarının hafriyat döküm sahasına dökülmesi için denetimlerini aralıksız sürdürdüklerini de vurguladı. Zabıta Müdürü Kargı, “Kaçak döküm yapan araçlar ekiplerimizce denetime tabii tutulmaktadır. Hafriyat denetiminde kurallara uymamaları halinde haklarında işlem uygulanmaktadır. 2020 – 2021 yılları arasında 94 bin denetim uygulaması gerçekleştirdik. Bu konuda vatandaşlarımızdan dikkatli ve duyarlı olmalarını rica ediyoruz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız