SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıp Kadın Su Kuyusunda Bulundu

0
Güncellendi - 2018-12-08 00:38:35
Kayıp Kadın Su Kuyusunda Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde kayıp olarak aranan kadın, jandarmanın çalışmasıyla saatler sonra bölgedeki bir su kuyusunda bulundu. Yaralı olarak bulunan kadın, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Akçadağ ilçesine bağlı Gürkaynak Mahallesi'nde yaşayan Feride Başyurt'un (53), Çarşamba'yı Perşembe'ye bağlayan gece yarısından sonra 02.00 sıralarında evden ayrılması üzerine, bir süre sonra bunu farkeden ve kendisinden haber alamayan aileden ağabey Cumali Başyurt, saat 10.30 sıralarında 156'yı arayarak durumu  jandarmaya bildirdi.

İhbar üzerine bölgede geniş çağlı inceleme başlatan Akçadağ İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, görgü tanıklarının da ifadeleri doğrultusunda arama gerçekleştirdi. İlçe jandarma komutanının da katıldığı arama çalışmalarında bölgede bulunan bir su kuyusunun girişinde kayıp şahsın ayakkabıları bulununca, itfaiyeye bilgi verildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı arama-kurtarma ekipleri, yaklaşık 5 metre derinlikte bulunan ve içerisinde 1 metre su bulunan kuyuya inerek kayıp kadını buldu. Donmak üzere olan ve bitkin düşen kadın, itfaiyenin de yardımıyla sedyeye bağlanarak halatla yukarı çekildi. Olay yerinde sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan ve hayati tehlikesi bulunan kadın daha sonra ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Jandarma, olayla ilgili araştırma ve soruşturmayı sürdürüyor.

Öte yandan hastaneye giderek Başyurt'un sağlık durumu hakkında bilgi alan AKP Akçadağ Belediye Başkan aday adayı Mustafa Kırteke,"Hemşehrimiz Feride Başyurt talihsiz bir olay neticesinde yaralanmış, kendilerini ziyaret ederek hocalarımızdan sağlık durumu hakkında bilgi aldık. Çok şükür tehlike atlatılmış durumda. Acil servisteki tetkik ve tedavi sonrası hemşehrimiz servisi çıkartılacak. Başyurt'un sağlık durumunu yakından takip ederek üzerimize ne düşüyorsa gerekeni yapacağız" diye konuştu

İha- AA- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • demir (5 yıl önce)
    ben de bu haberinizi bir daha gözden geçirmenizden yanayım sizden ricam
    0
    0
    Yanıtla
  • Memet (5 yıl önce)
    Deve altında buzağı arama kardeşim boş boş da yorum yapma
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (5 yıl önce)
    Bu haberin yayınlanması kazazede tarafından hoş karşılanırmı. Psikolojik baskı doğururmu. Düşünmek lazım
    0
    0
    Yanıtla