SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zincirleme Kaza.. 6 Araç Birbirine Girdi

0
Güncellendi - 2020-11-13 05:15:57
Zincirleme Kaza.. 6 Araç Birbirine Girdi
A- A+ PAYLAŞ

3 AYRI KAZADA DA 10 YARALI.. Malatya Çevre Yolunda 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında araçlar birbiri üzerine çıktı. Taştepe Caddesi, Doğanşehir ve Elazığ- Malatya yolunda meydana gelen 3 ayrı kazada ise 10 kişi yaralandı.

ÇEVRE YOLUNDA ZİNCİRLEME KAZA..

Kaza, akşam saatlerinde Çevre Yolu Büyükşehir Belediyesi arkası Küçük Sanayi Sitesi alt geçit mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Elazığ istikametine seyir halinde olan bir aracın aynı yöne ilerleyen bir başka araca arkadan çarpması sonucu meydana gelen maddi hasarlı kazayı fark etmeyen 4 araç sürücüsü de kazaya karıştı. 6 aracın birbirine girdiği kazada araçlardan biri diğer araçların üzerine çıkarak durabildi.

Şans eseri yaralananın olmadığı kazada araçlarda büyük çaplı maddi hasar meydana gelirken, bölgede trafik bir süreliğine kontrollü olarak sağlandı.

Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla bulundukları yerden kaldırılmasıyla trafik normale dönerken, kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

İKİ KAZADA 3 YARALI

Malatya'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında da 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Doğanşehir ilçesi Çığlık mevkiinde odun yüklü 44 DS 902 plakalı traktöre sürücüsü öğrenilemeyen 44 BF 520 plakalı otomobil arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü yaralandı. Yolda geçen araç sürücülerin yardımıyla otomobilden çıkarılan yaralı şahıs bölgeye sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Battalgazi ilçesine bağlı Sarıcıoğlu Mahallesi Taştepe yolu üzerinde meydana gelen diğer bir trafik kazasında ise nakliyat kamyonu ile hafif ticari araç çarpıştı. İki kişinin yaralandığı kazada yaralılar Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Her iki kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

ELAZIĞ- MALATYA YOLUNDA DA..

Bu arada Elazığ’da otomobillerin hurdaya döndüğü kazada 7 kişi yaralandı.

Kaza, Güney Çevre yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.Y. idaresindeki 23 AVB 167 plakalı Opel marka araçla ile T.Y.G. yönetimindeki 23 FA 235 plakalı Renault marka otomobil aynı şeritte Malatya istikametine giderken çarpıştı. Kazada Opel marka araç ters dönerken, diğer araçta hurdaya döndü. Her iki araçta bulunan 7 kişi yaralandı. Yoldan geçen diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı.

iha

FOTOĞRAFLAR: Çevre Yolu'ndaki zincirleme kazadan

FOTOĞRAFLAR: Taştepe'deki kazadan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • hasan (3 yıl önce)
    Tranbüs değil Trambüs. Evet motaş mühendislerine suikast girişimi de olabilir. ? Kesin israilin işidir. Ne işin içine gizem katmayı seviyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Motaş Tranbüs (3 yıl önce)
    Haberci arkadaşlar yeteri kadar haberden haberiniz mi yok ; Yoksa yazmak mı istemediniz. KAZA YAPANLARIN 3 tanesi Motas Tranbüs işletmesi çalışanı mühendislerinin olduğunu belirtelim. 3ünün de aynı kazada olması soru işareti uyandırdı yarış mı yapılıyordu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Şehirde araçların çoğunda fren lambası yanmıyor sinyal yanmıyor lütfen bu konuda kontroller sıkça yapılmalı emniyetimize trafik polislerimize sesleniyoruz lütfen bu konuya hassasiyet gösterin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    1- Bu şehirde araç kullanan sözde sürücülerin %70 i hiçbir trafik kuralını bilmiyor 2- Trafik şubesi radar koymak hariç hiçbir denetim yapmıyor 3- polisin gözü önünde kurallar çiğneniyor, ama polis de kuralları bilmiyor 4- trafik işaret var tabelaları dahi doğru değil. Yan yola ana yoldan giren araçlar ana yplu tıkıyarak konvoy oluyor, yan yoldaki yol ver işaretine bile takmıyor 5- zaten yol ver işaretleri de doğru yerde bulunmuyor 6- Bı konularda gazeteciler dahil kimse görevini yapmıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Malatya trafiği gün geçtikçe içinden çıkılmaz bir hal alıyor.En başta yollar yetersiz.Şehir içi yolları zaten 100 sene öncesinin yolları.İnsanlar çoğaldı araç sayısı da buna paralel olarak arttı. Gel gör ki açılan yeni yol sayısı devede kulak misali. Yetkililerin o kadar çok işi var ki artık trafik sorunu çözülmese de olur gözüyle bakılıyor. Şehrimizdeki sürücülerin bir çoğunun ne kadar saygısız ve yeteneksiz olması da işin cabası.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (3 yıl önce)
    Rezil bir trafiğimiz var çare metro yeni çevre yolu ve motosikletlerin yaygınlaşması başka yolu yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet.44 (3 yıl önce)
    Refüjleri kaldırmaları lazım, yolları daraltıyor. Kavşaklardaki adaları da... Sol şeritler tıkanıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    malatyada yirmi yıldan fazladır çevre yolu muhabbeti yapıluyor. yok proje ihaleye çıktı.. yok şu tarihte çevre yolu ihalesi yapılacak. yok şuna karar verildi yok buna karar verildi. yok güney çevre yolu yapılacak. yani ortada ne fol var nede yumurta. malatyamızda malesef söylem var eylem yok söylem eyleme geçmiyor bir türlü. çevre yolu için bi yirmi yıl daha bekleriz. tabi o zaman bizlerde mefta olmuş oluruz. yani çevre yolunu görmeden helvamızı yicekler gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Emekli (3 yıl önce)
    Şehrin ortasında çevreyolu olduğu müddetçe daha çok kazalar olur..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Traktör başta olmak üzere yük taşıyan araçların çoğunda arka lamba yanmıyor ve devamlı karayolundalar akşam saatleri, karayolunu tarla yolu gibi kullananlar cezalandırılmadığı sürece bu kazalar olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yolcu (3 yıl önce)
    ODS olmalı bence aşırı hız yapanlar var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)
    Kardeşim beylerderesi üniversite arasında sanki ralli yarışı yapılıyor bu arada belirli bir hız limiti yokmu elbette vardır korsunuz kameraları uymayanlara verirsiniz cezayı bir müddet sonrada ehliyetine el korsunuz bazı yerlerde radar kontrolü yapılıyor radarın olduğu araca yaklaşmadan yolun kenarına bir tabela koymuşlar radar kontrolü var diye siz o bölgede hızınızı yavaslatiyorsunuz radara yakalanmiyorsunuz radardan sonraki polisleri geçerken polislerin gözüne baka baka radardan önceki hızınıza ulaşıp gidiyorsunuz böyle kontrol dünyada varmı bilmiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muzaffer Başeğmez (3 yıl önce)Türkiye sevdalısı isimli kullanıcı yorumuna
    Hakimler tabela ile uyarı yapılmayan cezaları iptal ediyor. Nasıl olacak?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mlx (3 yıl önce)
    Millet deli gibi araba sürüyor.dikkat,en önemlisi sabır yok.allah beterinden saklasın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (3 yıl önce)Mlx isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen oyle valla sanki herkesin acelesi var kimse kimseye ne yol veriyo ne tahammul ediyo rezil bi trafik var
    0
    0
    Yanıtla