SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ziya Selçuk Bakanlıktan Ayrıldı, Yerine Atama Yapıldı

0
Güncellendi - 2021-08-06 01:39:16
Ziya Selçuk Bakanlıktan Ayrıldı, Yerine Atama Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un (fotoğraftaki) bu görevden affını istediği ve bunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edildiği, yerine bakan yardımcılarından Prof.Dr. Mahmut Özer'in bakanlığa atandığı bildirildi.

Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanı Kararnamesi'nde, konuya ilişkin olarak "Görevden affını isteyen ve görevden af talebi kabul edilen Prof.Dr. Ziya SELÇUK'tan boşalan Milli Eğitim Bakanlığına Prof.Dr. Mahmut ÖZER Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 104 üncü ve 106 ncı maddeleri gereğince atanmıştır." denildi.

Bu arada, Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına da Prof.Dr. Ahmet Emre Bilgili, Prof.Dr. Petek Aşkar ile Dr. Sadri Şensoy'un atanmalarına ilişkin Cumhurbaşkanlığı kararları da Resmi Gazete'de yayınlandı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • EROL (2 yıl önce)
    Gelmiş geçmiş en istikrarsız bakandı.Bir gecede okul açıp kapatan biri olarak bilinecek.İlk geldiğinde sevinmiştik.Tabandan bir bakan atandı diye ama boş çıktı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (2 yıl önce)
    Eğitim camiasının sevdiği ve saydığı ziya hocası yapmak istediklerinizi yapamadiniz fazla ısrarcı olmanın bir anlamı kalmamıştı, teşekkürler diyorum, sizden ricamız bu 3 yılda neler yaşadınız,neden bir bakan olarak yapmak istediklerinizi yapamadiniz bunları yıllar sonra yayınlanmak üzere kaleme alırsanız ilerde kamuoyu aydınlanmış olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eğitimci (2 yıl önce)
    Kendi çalışacağı ekibini kuramadı,istediklerini yapma fırsatı bulamadi,bundan dolayı kamuoyunun kendisine tanıdığı çok büyük kredi bitme noktasına gelmişti,insan istediklerini yapamadığı yerde fazla kalmamalı idi sayın bakan onu yaptı diyorum,hayırlı olsun,kendisini öğretmen atama mülakatları ve idareci mülakatlarında yazılı sınav puanlarının aynısını verdirmesi ile hatirliyacagiz ,yeni bakanada başarılar dileriz.
    0
    0
    Yanıtla