SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Öğretim Üyesi Prof., 6'sı da Doç. Oldu

0
Güncellendi - 2018-12-08 05:24:47
4 Öğretim Üyesi Prof., 6'sı da Doç. Oldu
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi'nde, aralarında Profesör olan Nöroloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr.Özden Kamışlı'nın da bulunduğu, ünvanda yükselen öğretim üyelerine Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay tarafından cübbeleri giydirildi.

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, rektör yardımcıları ve yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu yönetim kurulu toplantısı sonrasında, unvanda yükselen öğretim üyelerine cübbeleri giydirildi.

Doçentlikten profesörlüğe yükselen Özden Kamışlı, İbrahim Tekedereli, Cafer Mum ve Aydın Usta, doktor öğretim üyeliğinden doçentliğe yükselen Funda Okuşluk, Şahin Efil, Cumali Yıldırım, Cemil Oruç, Selami Günal ve Yavuz Cömert’e cübbeleri Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay tarafından giydirildi.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay ünvanda yükselen öğretim üyelerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • İbiş (5 yıl önce)
    Bilime olan katkıları da yada kısa özgeçmişleride olsaydı haberde
    0
    0
    Yanıtla
  • ferhat (5 yıl önce)
    Sadece akademik değil idari yapılanmada çökmüş durumda. Atamaları duydukça şok oluyoruz. Fakülte ve yüksekokullara atanan sekreterleri duydukça yüreğimiz burkuluyor.Ahmet hocamın etrafındaki çemberin kırılması zamanı gelmiş, geçiyor bile. Keşke ayırt etmeden tüm yöneticilerini değiştirse.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gokseniz (5 yıl önce)ferhat isimli kullanıcı yorumuna
    Seni yonetici atasa universite kurtulur demi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesele sen ya da ben mi? Belli ki ne üniversite hakkında bilgin var ne de atamalar...Keşke azıcık kamu kültürü almış olsaydın
    0
    0
    Yanıtla
  • Akademia (5 yıl önce)
    Çifte standartlı üniversite: Önce istediğiniz kişileri sınavsız doçent yaptınız. Sonra sınav kriteri koydunuz. 1- Bu doçentler profesör olurken doçentlikte sınavından geçti mi diye soracak mısınız?2- Bu doçentler sınava girmeden doçent olmanın ezikliği ile ezilecekler mi? 3- Yıllardır sözlü sınavda başarılı olamayanları doçent yapmak üniversiteye ve size ne kazandırdı? 4- Sayın CBnımız ilk 500 de üiversitemiz yok diye üzülüyor. Hadi ondan vaz geçelim, Bu üniversite Türkiyedeki ilk 40 arasında dahi neden yok? 5- Üniversite böyle mi yönetiliyor? 6- KBB de aynı yönetim anlayışı olsa ne düşünürdünüz? 7- üniversite neden tarikat ve cemaatlerin cirit alanına döndü?
    0
    0
    Yanıtla
  • En az eskisi kadar duzgun yonetiliyor hoc merak etmeyin. Sinavi universitemi kaldirdi? Proflara sorun nerdeyse hepsi sinav gelsin diyor . Ahmet hoca sefkatlidir pazartesi randevu al tecrubelerini anlat da reis universite gorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (5 yıl önce)
    Selami Günal hocam tebrikederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Sınavsız doçentler atanmış. Şimdi bu kişilerin bilimsel / akademik yeterlilikleri nasıl test edilecek? Bu sınavlardan defalarca yetersiz görülüp doçentlik sınavından geçemenyenler sınav yapılmadan doçent olarak atandılar. Ayrıca, sayın rektör yeni akademik/yükseltme yönetmeliği yayınladınız. Buna göre bundan sonra doçent olarak atanacaklar için üniversite sınav yapacak. Peki bundan önce sınavsız doçentler atadınız. Sınav olacakların günahı ne?
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorumcu (5 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Atanan kişilerin yayın ve önceki görevlerini inceleyin Kimsenin başarısını gölgelemeye hakkınız yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman Kahraman (5 yıl önce)Yorumcu isimli kullanıcı yorumuna
    Yorumcu kardeşim, Atanan kişilerin yayınları sayı olarak yeterli olabilir. Ama dünyanın saygın bilim çevrelerinde yayınlar nicelik olarak değil nitelik olarak değerlendirilmektedir. Senin anlayacağın kaç atıf almış, uygulanabilirliği var mı? bunlar onemli. Bu durum genel olarak ülkenin sorunu. Yukarıdaki kıssalar yerine getirilmediği için Türkiye Cumhuriyetinde ilk 500 e giren üniversite yok ki Inönü Üniversitesi ilk 3000 içinde bile değil. Bundan dolayı, öğretim üyelerinin nitelikli olması gerek. Örneğin bir kimyacının veya Işletmecinin sadece çalıştığı konuyu değil genel şeyleri de bilmesi gerekmektedir. Bu da ülkemizde bir sınav ile olur ancak. Öğretim üyeleri yurt dışında bir kongreye veya bilimsel çalışmaya gittiklerinde sudan çıkmış balık gibi kalıyorlar. Giden çok az, zaten buradan giden prof lar bile asistan muamelesi görüyorlar. Senin anlayacağın Inönü Üniversitesi yüksek lise. Kıssadan hisse budur.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Söylediklerinizin bir bölümüne katılıyorum fakat bu söyledikleriniz Avrupa'da olabilecek şeyler çünkü bizim ülkemizde böyle bir eğitim sistemi böyle bir altyapı yok bizler ilkokuldan beri İngilizce öğrenip ama tek kelime İngilizce konuşamayan bir topluluğuğuz Ders saati hariç odasında dahi olmayan hocalar dolu ünivlerin içi Sınav konusuna gelince bu konuda nitelikli bir sınav yapacak ne sistemimiz ne de alt yapımız var KPSS gibi saçma Loto gibi bir sınavla memur seçen İngiliz'in bile bilmediği kelimelerle İngilizce sınavı yapan Yetenek sizsiniz gibi sınavla asker polis seçen bir ülkeyiz çünkü
    0
    0
    Yanıtla
  • Şanslı S (5 yıl önce)
    Son zamanlarda üniversitemiz ve hastanemiz yetişmiş iyi değerlerini kaybetti. Bu kurumlarda kalan değerli hocalarda vasıfsız insanların idaresi altında görev yaptı. Kadro alan hocalarımız hepsi birbirinden değerli insanlar Hepsine hayırlı olsun Malatya değişiyor artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat (5 yıl önce)
    Ozden hocam hayirli olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • TUNCAY (5 yıl önce)
    Fotoğraflar güzel maşallah, inşallah profesörlük unvanını hak etmiş ve hakkını verecek kişiler olmuştur. Sizlerden bilim, buluş ve mesleğini iyi öğrenmiş kaliteli öğrenciler bekliyoruz. Çok takip ediyorum, İnönü üniversitesi Tıp Fakültesinin dışında diğer bölümlerden tık ses yok. Bir sürü bölüm var, ama hiçbir buluş, yenilik haberi yok, ne işle meşgul bu adamlar diye merak ediyor insan...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yanlis yerleri takip ediyorsun anlasilan akademik camiayi takip et duyarsin bazi seyler
    0
    0
    Yanıtla
  • İnönü (5 yıl önce)
    Üniversite yönetiminin değerli Öğretim üyelerinin başarılarından fayda sağlama töreni.
    0
    0
    Yanıtla