SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ölen Polis Memuru İçin Tören

0
Güncellendi - 2021-12-27 19:57:39
Ölen Polis Memuru İçin Tören
A- A+ PAYLAŞ

Çilesiz Mahallesi Mazi sokaktaki ikametinde hayatını kaybeden Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde (KOM) görevli evli iki çocuk babası polis memuru Uğur Bulut (51) için Malatya İl Emniyet Müdürlüğünde tören düzelendi.

Alınan bilgiye göre, Çilesiz Mahallesi Mazi Sokak'taki bir apartmanda oturan ve eşi ile çocukları memleketi Elazığ'a gittiği için yalnız olan polis memuru Uğur Bulut'tan (51)  haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. Bölgeye gelen polis ve sağlık ekipleri, evin kapısını çilingir yardımıyla açıp içeri girdiklerinde Bulut'u hareketsiz şekilde buldu.

Sağlık ekiplerince yapılan incelemede öldüğü belirlenen Bulut'un cenazesi otopsi için Adli Tıp Malatya Grup Başkanlığına kaldırıldı.

Kalp rahatsızlığı bulunduğu öğrenilen polis memuru Uğur Bulut'un cenazesi, Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığındaki otopsi işlemlerinin ardından İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Burada düzenlenen törende Bulut'un öz geçmişinin okunmasının ardından İl Müftüsü Veysel Işıldar tarafından dua edildi.

Bulut'un annesi Fatma, eşi Çiğdem ve çocukları Oğuzhan ve Enes, törende gözyaşı döktü.

Bulut'un Türk bayrağına sarılı naaşı, daha sonra cenaze nakil aracına konularak, toprağa verilmek üzere memleketi Elazığ'a gönderildi.

Törene, Malatya Valisi Aydın Baruş, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Nogay, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ercan Altın, AKP İl Başkanı İhsan Koca ve polis memurları katıldı.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • pasa44 (2 yıl önce)
    Allah (cc) rahmet etsin, mekanı cennet olsun, yakınlarına sabrı cemil versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Ailesine sabırlar versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalnız Adam (2 yıl önce)
    Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    ALLAH C.C rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla