SON DAKİKA
SON DEPREMLER

45 Kiloluk Kurşun Balığı Yakalandı

0
Güncellendi - 2019-02-11 03:41:08
45 Kiloluk Kurşun Balığı Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, Karakaya Barajı'nda 45 kilogram ağırlığında ve bir metre 20 santim uzunluğunda kurşun balığı yakalandı. Balık, tezgaha gelir gelmez büyük talep görürken, kısa sürede parçalara ayrılarak satıldı.

Malatya Balık Pazarı'na Karakaya Barajı'ndan yakalanarak getirilen 45 kilogram ağırlığındaki kurşun balığı görenleri şaşırttı. Bir süre sergilenen balığa büyük talep olurken, kısa süre içerisinde gelen siparişlerle parçalara ayrılarak, satıldı.

Balıkçı Aziz Tunç, yakalanan kurşun balığının bir metre 20 santim uzunluğunda ve 45 kilogram ağırlığında olduğunu ifade etti.

Balığın Karakaya Barajı'nda yakalandığını anlatan Tunç, "Bu balıkların özel ağları var, onunla tutuluyor. Bu balığın belirli bir mevsimi var, şuanda da tam mevsimi. Her zaman yakalanan bir balık değil" dedi.

Tunç, balığın sipariş üzerine satıldığını ifade ederek, "Talep çok oluyor. Bu balığı bilenler alıyor. Çok değerli ve lezzetli bir balık. Kilosu 35 TL'den satılıyor" diye konuştu.

İlk defa kurşun balığı gören vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemezken, uzun süre balığı incelediler.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız