SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4'ü Zabıta 7 Kişiyi Yaralayan Saldırgan Tutuklandı

4'ü Zabıta 7 Kişiyi Yaralayan Saldırgan Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Eskimalatya Meydanı’nda satış yapmak isterken kendisini engellemeye çalışan Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerine pompalı tüfek ile ateş açarak 4 zabıta ile birlikte yakın mesafedeki çay ocağında oturan 3 vatandaşı yaralayan saldırgan tutuklandı.

Olay 3 Şubat Cuma günü saat 14.45 sıralarında meydana gelmişti. Eskimalatya Alacakapı Mahallesi'ndeki meydanda panelvan aracın içinde izinsiz ve kaçak olarak kot satışı yapan ve bu nedenle engellenmek istenen 22  yaşındaki A.K. adlı şahıs, aracından aldığı pompalı tüfekle zabıtalara ateş açmıştı. Ateş sonucu Zabıta memurları A.T.G., F.Ş., H.K. ve K.T. ile yakındaki çay ocağında oturan H.K., H.H. ve A.Y. adlı vatandaşlar hafif yaralanmıştı.

Olaydan sonra 22 yaşındaki A.K. adlı saldırgan elindeki pompalı tüfek ile birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Pompalı tüfek ile toplam 7 kişiyi yaralayan A.K., Asayiş Şubesindeki işlemlerin ardından Malatya Adliyesine çıkartıldı. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği A.K. hakkında tutuklama kararı verdi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Hakkı (1 yıl önce)
    Adam ekmeğinin peşinde yazık olmuş.Aynı şekilde zabıtanın denetimlerini Malatya merkezdeki Akpınar vs kaçak satış yapanlara da göstermesini beklerim,ama sadece beklerim öyle görünüyor.Yaralılara acil şifalar dilerim
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Çırmıktılı (1 yıl önce)
    İki dakikalık delikanlılık yapıp hava atacam diye devletin görevli memuruna sıkarsan içerde cokk kafayı duvarlara vurur pişman olursun.
    %57
    %43
    Yanıtla
  • konuralp (1 yıl önce)
    Ekonomik kriz zamanında iş yapan esnafa sabırlı olsalar bu durum ortaya çıkmaz bu esnaf ne yapacak hırsızlık mı? Geçmiş olsun
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Bu ne biçim düşünce tarzı iyi o zaman asgari ücretli çalışan kişiler trafik cezası kesilmesin kesilenlerde hırsızlık mı yapsın...Seyyarlık ulu ortada satılan ne varsa KANUNda suç mu suç o zaman konuşmaya tartışmaya gerek YOKKK....
    %53
    %47
    Yanıtla