SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Adaylarda Aradığımız Vasıflar.."

0
Güncellendi - 2018-10-26 03:48:33
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Adana'da "seçim startını" verdiklerini söyledi.

AK Parti'nin en büyük reformunun Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi olduğunu belirten Kurtulmuş, başörtüsü konusunda da büyük bir reform yaptıklarını ifade etti.

Kurtulmuş, kalkınmacı bir partiye sahip olduklarının altını çizerek gerçekleştirilen hizmetler hakkında bilgi verdi.

Partilerinin özelliklerinden bahseden Kurtulmuş, şöyle konuştu:

"AK Parti sadece bir bölgenin, şu sınıfın ya da bu sınıfın, Karadeniz'in, Doğu'nun, Batı'nın Akdeniz'in partisi değildir. AK Parti bütün Türkiye'nin partisidir. AK Parti Türk'ün, Zaza'nın, Kürt'ün, Arap'ın, Acem'in, Sünni'nin, Fellah'ın partisidir. Bizim kitabımızda insanları etnik kökenine göre ayırmak yok. Lugatımızda ayrımcılık, insanları sınıflandırmak, 'şu ırktandır bu ırktandır' diyenlerin arasında ayrımcılıklara yer açmak yok. 'Şu mezheptendir bu mezheptendir' diye insanları ayırmak yok."

Partilerini aynı zamanda "bir dünya partisi" diye tanımlayan Kurtulmuş, dünyanın her yerindeki mazlumların duasının Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la olduğunu belirtti.

Aday belirleme çalışmaları

Kurtulmuş, 31 Mart 2019'da gerçekleştirilecek yerel seçimlere katılacak belediye başkan adaylarını belirleme konusunda partilerinin çeşitli kriterleri göz önüne aldığını dile getirdi.

Adaylarında aradıkları vasıfları, "Mütevazılık, adaletli olmaları, ehliyet, liyakat ve sadakat sahibi olmaları." şeklinde sıralayan Kurtulmuş, şunları kaydetti:

"Adaylarımız milletin tamamına sadık olacak. Sadakati millete olanlarla yol yürüyeceğiz. Mütevazı, adil, ehliyetli, liyakatli, sadakatli... Bu 5 vasıf sahibi belediye başkan adaylarını, belediye meclis üyesi adaylarını halkın karşısına çıkaracağız. Öyle bir liste hazırlayacağız ki Adana'daki herkesin 'Vallahi helal olsun bu AK Parti'ye, Türkiye'yi neden bu kadar rahat yönettiklerini anlıyoruz.' dedikleri bir liste ortaya çıkaracağız."

Adana, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • emre (5 yıl önce)
    sayın genel başkanın saydığı vasıfların hepsi başkan selahattin gürkan a uygun desemde inanmayın:)
    0
    0
    Yanıtla
  • Gezgın (5 yıl önce)
    He vallahı Akp nasıl mılletvekıllıgındede beledıye başkanlığında da nasıl stırateji izlendiklerini kimin teyammul yoklamalarında birıncı geldıgını ve kımı seçtıklerını gördük gorecegızde bu mantaliteyle yavaş yavaş kaybettığınızın farkına varacaksınız ama geç kalacaksınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Veysel (5 yıl önce)
    Milletin gözünün içine baka baka doğru söylememek, seçileçeği güne kadar halkın arasında kırk takla atıp seçildiği günden sonra aizemır hastası gibi seçmeleri tanımamak, kibirli olmak gibi uzayıp gidiecek liste Numan Efendi.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali y (5 yıl önce)
    HADİ BAKALIM YİNE BİR ADIYAMANLI GELİYOR ALLAH ESİRGESİN ONLARI ALLAHTAN ADIYAMANLILAR VAR YOKSA BİZİM MALATYALILARDAN BİRŞEY ÇIKMAZDI. VERİN MEHTERİ.
    0
    0
    Yanıtla