SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Aday Adayı Dr. Tosun: "Zor Günleri Aşacağız"

AKP Aday Adayı Dr. Tosun:
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Aday Adayı Dr. Şanal Tosun, Türkiye’nin ve Malatya’nın büyük felaket sonrasında zor günler yaşadığını vurgularken, ”Biz güçlü bir milletiz ve bu zor günleri aşacağız. “dedi.

14 Mayıs milletvekilliği  genel seçimleri için AKP’den Malatya milletvekili aday adayı olan Dr. Şanal Tosun, son dönemlerde yaşanan sıkıntılara dikkat çekerken, bu sorunların güçlü AKP  iktidarı ile aşılacağını vurguladı. 

Dr. Tosun, “ Pandemi, ekonomik sıkıntılar ve ardından 6 şubat tarihinde 11 ilimizi yıkan asrın felaketi. Gerçekten çok zorlu bir dönemden geçiyoruz. Türkiye’nin ve bölgenin en kısa sürede ayağa kalkması en büyük isteğimiz. Halkımız Ak Parti iktidarına inanıyor ve güveniyor. Sıkıntıların Ak Parti iktidarı ile çözülebileceğini biliyor. 14 Mayıs seçimleri Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli. Ben Malatya’yı yıkımdan sonra adım adım gezdim. Gördüğümüz her tablo yüreğimizi kanattı. Malatya’nın çok kısa sürede daha güçlü bir şekilde ayağa kalkması ve eski günlerine geri dönmesi lazım. Şehirden ayrılan hemşehrilerimizin geri dönmesini sağlayacak projeleri hayata geçirmeliyiz. Biz güçlü bir milletiz ve bu zor günleri aşacağız. Seçimlerde güçlü çıkacak iktidarımız, ‘Türkiye Yüzyılı’ projesini güçlü adımlarla ilerletecektir” şeklinde konuştu.

DR. ŞANAL TOSUN KİMDİR?
1958 yılında Malatya’da doğan Dr. Şanal Tosun, ilk ve orta öğrenimini Malatya’da tamamladı. 1985 yılında Gülhane Askeri Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra uzun yıllar  askeri sağlık kurumlarında görevler aldı. Sağlık Bakanlığı’na geçtikten sonra  Hakkari’de Sağlık İl Müdür Yardımcılığı görevine getirilen Dr. Tosun, 11 yıl bu bölgede farklı görevlerle hizmet verdi.

2003 yılında Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Protokol, Basın ve Halkla İlişkilerden sorumlu Baştabip Yardımcılığı görevini yürüten Dr. Şanal Tosun, 2007 ve 2015 ‘de  Ak Partiden aday adayı oldu. 2011’de AKP’den 6. sıra milletvekili adayı olarak seçimlere katıldı. 

2011 yılında Sağlık Bakanlığı Müsteşar yardımcısı olan Dr. Tosun, MASTOB, MAFED ve Malatya Eğitim Vakfı gibi Sivil toplum kuruluşlarında yer aldı. Sağlık alanında da (SAYED- BİDDER – SASOMER ) önemli sivil toplum kuruluşların da üyeliği olan Dr. Şanal Tosun, Ankara Koru Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi iken aday adaylığı başvurusunda bulundu.

malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • Ümit BİLGİÇ (1 yıl önce)
    Şanal Tosun; beyefendi kişiliği, devlet kademelerinde ve bürokraside kazandığı tecrübe,bilgi ve birikimlerini en yüksek şekilde Malatyamıza aktaracak kişidir.Malatyamız için büyük bir şanstır başarılı olmasını diliyorum, inanıyorum ki Malatya için bulunmaz bir fırsattır. Ankara da memleketimizin sorunlarını iletip hızlı çözümler üretecek bir vizyona sahiptir.
    0
    0
    Yanıtla
  • S kılıç (1 yıl önce)
    Kıymetli dr Şanal tosun beyin Malatyaya çok faydalı olacagına inancım tamdır.zaten mazbatasız vekildir. Malatyalıların derdıne koşan bir insandır. Yolu açık olsun kardeşimin
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Fırat (1 yıl önce)
    Hayırlı olsun Şanal Bey yolunuz açık olsun.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Yunus Emre Delibaş (1 yıl önce)
    Eski milletvekillerini tekrar görmek istemiyoruz çalışkan azimli ve bilgili biri olarak Dr.Şanal beyi Malatyamizin 1. Adayı olarak görmek istiyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet Coşkun (1 yıl önce)
    Gereksiz ve mesnetsiz insanlardan vazgeçilerek artık malatyamıza sahip çıkacak insanlar milletvekili olmalıdır. Şanal tosuna hakettiği verilerek milletvekili olmalıdır
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Şanal tosun Abimi inşallah vekil olarak görmeliyi (1 yıl önce)
    Şanal tosun Abiyi vekil olarak gormeliyiz
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Hüseyin (1 yıl önce)
    Malatya nın has evladı Özal misyonu sahibi tam da şuanda ihtiyacımız olan birleştirici sevgi hizmet dolu bir hayırseverdir. İnşallah ilk sıralarda görürüz
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Ertuğrul Atay (1 yıl önce)
    Dr Şanal Tosun donanımlı bir şahsiyettir.İnşallah milletvekili olarak görürüz.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Bekir gürcü (1 yıl önce)
    Şayet Eski milletvekilleri tekrar aday olurlarsa Malatya halkı oy vermeyeceklerini haykırmaktalar neden derseniz şu felaket deprem felaketin de Malatya yı yanlız bıraktılar Ak partide evet yeni simaları aday olarak görmek istiyorlar yapılan aday müracatlarının içinde hemen dikkatimizi ilk çeken isim dr Şanal Tosun olmuştur Çalışkan başrılı Malatya için var olmuş duygularıyla her Malatyalıya kapısını açan ve derman olmaya çalışan bu güzel insanın bu kez mutlaka Malatya da mutlaka ak parti milletvekili listesinde birinci sırada yer alması ak partinin oylarını artıracağına eminiz dr şanal tosun liyakatlı işini iyi bilen sosyal ve kültürel faaliyetleri yönünde başarılı bir hemşerimiz sonuç olarak adam gibi adam derim hadi hayırlısı olsun inşallah yiğit gardaşım SAYGILARIMLA
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Muhammed Veysel Karatekin (1 yıl önce)
    Bir çok vekil adayından daha fazla birikime donanıma sahip bir aday adayı inşallah ilk sıralarda görmek istiyoruz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Zişan (1 yıl önce)
    Şanal tosunu vekilimiz olarak görmek istiyoruz
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Gerçek Malatyalı (1 yıl önce)
    Halkın içinden gelen gerçek Malatyalı ,Malatya sevdalısı insanları sahalarda görmek güzel,,tebdili mekanda ferahlık varsa tebdili vekillerde de ferahlık olacaktır…,
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Gurbet (1 yıl önce)
    Sanal tosun Malatya da görmek istiyoruz
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Tufan (1 yıl önce)
    Malatya'da görmek istediğimiz en donanımlı adaydır , gerçek bir Malatya sevdalısı yolu açık olsun
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Veysel (1 yıl önce)
    Malatya’da görmek istediğimiz kesinlikle adaydır bir çok vekilden fazla birikime sahiptir
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Ertuğrul zabcı (1 yıl önce)
    Şanal bey Has ve has Malatya evladı Malatya sevdalısı vizyonu ufku geniş bir insandır. Görev yaptığı her yerde sevilen sayılan sözüne itibar edilen iyi bir insandır. Malatyamızın geçtiği şu zor günlerde Şanal bey gibi insanlara her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. İnşallah 1.sırada aday gösterilir. Rabbim yolunu açık etsin.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Gerçek bir Malatya sevdalısı. Allah yolunu açık etsin.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Kudret (1 yıl önce)
    Şanal Bey malatyalilarin çok sevdiği Bir zamanlar mazbatasiz milletvekili olarak anılan değerli bir bürokrat. İnşallah ilk 4 de görürüz
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Ertuğrul Atay (1 yıl önce)Kudret isimli kullanıcı yorumuna
    Dr şanal tosun kıymetli bir şahsiyettir.Milletvekilliği görevini layıkıyle yapacağına inancımız tamdır.
    %34
    %66
    Yanıtla