SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Partizanca Davranıldığını İddia Eden Var, İspat Etmeyen Müfteri!'

0
Güncellendi - 2020-03-10 01:52:19
'Partizanca Davranıldığını İddia Eden Var, İspat Etmeyen Müfteri!'
A- A+ PAYLAŞ

AKP İLÇE KONGRELERİ BAŞLADI.. AKP Yazıhan 7. olağan ilçe kongresi gerçekleşti. Kongrede başkanlığa tekrar Veysel Ateş seçildi.

AKP Yazıhan 7. olağan ilçe kongresine, AKP Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Ahmet Çakır, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, AKP İl Başkanı İhsan Koca, AKP Yeşilyurt ilçe Başkanı Muhammet Yalçınkaya, AKP İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan, partinin ilçe teşkilatı ve kalabalık partililer katıldı.

Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, kongrede yaptığı konuşmada, “Türkiye son zamanlarda zor günler geçiriyor. Bir yandan depremler, diğer yandan İdlib operasyonu ve şehitlerimiz vardı” diyerek, Suriye meselesine temas etti.

“Suriye’de ne işimiz var” diye soranlara cevap veren Tüfenkci, “Biz, keyfimizden değil, zorunluluktan oradayız. Terör örgütleri silinene kadar biz orada olacağız, kimse kusura bakmasın. Suriye üzerinde oynanan hesap, Türkiye üzerinden oynana hesap var. Bu hesapları bozacağız Allah’ın izniyle” ifadelerini kullandı.

Bir yandan terörle mücadele ederken, diğer yandan ekonomiyi de asla ihmal etmediklerine dikkat çeken Tüfenkci, “Enflasyon ve faizler düşmeye devam ediyor” dedi.

“Topraksız sera organize sanayisini Yazıhan da kuruyoruz”

Yazıhan ilçesine yapılan hizmetleri de dile getiren Tüfenkci, “Topraksız sera organize sanayisini Yazıhan da kuruyoruz. Bu da ilçenin kalkınmasına ve istihdama sebep olacak. Yazıhan 2 yıl sonra çok farklı bir Yazıhan olacak. İşimiz hizmet, gücümüz millet” şeklinde konuştu.

Milletvekili Ahmet Çakır ise, AKP iktidarlarının yaptığı hizmetlerden söz ederek, kongrenin hayırlı olmasını temennisinde bulundu. Çakır, Biz komşu ülkeden bize saldıran terör örgütlerine imkan vermeyeceğiz. Dış güçlerin maşası olan terör örgütlerine sınırımızın yakınındaki faaliyetlerine müsaade etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk de konuşmasında, yapılan hizmetlerden söz etti.

İl Başkanı İhsan Koca da, “Güven tazeleyerek yeniden İlçe Başkanlığına seçilen Veysel Ateş ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi. Koca, "Yazıhan ilçesi, AK Parti ile makus talihini yendi. Müreffeh bir ilçe oldu. Yazıhan ve Malatya’da da cumhurbaşkanımızın liderliğinde daha aydınlık yollara birlikte gideceğiz. Tarım ve sera organize sanayi bölgesi ile Yazıhan daha da gelişecektir. Malatya’da partizanca davranıldığını iddia edenler var. İspat etmezseniz, siz müfterisiniz. Biz onlara aldırmadan, hizmete devam edeceğiz” diye konuştu.

Konuşmalardan sonra, AKP  Yazıhan ilçe seçimi sonucu başkanlığı tekrar Veysel Ateş seçildi.

Ateş başkanlığındaki yönetim kurulunda şu isimler yeraldı:

Bülent Gedik, Ali Canpolat, Ercan Köseoğlu, Yusuf Koç, Resul Sargıül, Duran Uçar, Furkan Pektaş, Ali Gültekin, Haney Temiz, İbrahim Cavlak, Ziya Çelik, Adnan Aslan, Ejder Öztürk ve Metin Kılıç.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Teta (4 yıl önce)
    Gençlik hizmetleri ve Spor il müdürü Mustafa Sadi Fındıklının görevden alınmasını neye bağlıyorsunuz sayın vekil?
    0
    0
    Yanıtla
  • Tr44 (4 yıl önce)
    Ali kardeş dogru söylersin bunların yüzünden Partiden nefret eder oldum reisin gölgesinden faydalanıp Krallık sürüyorlar kendilerini padişah sanıyorlar reiscikler Reisinde önüne geçtiler
    0
    0
    Yanıtla
  • M. Kadıoğlu (4 yıl önce)
    Ali kardeşim sözün bitttiği yere noktayı koymuşsunuz; sözünüzün üzerine söylenecek bir tek söz var onu da ben söyleyeyim “ Herkesin bir hesabı varsa ALLAH ın da bir hesabı var “ er geç tecelli eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Doğru söylüyorsunuz kimse kanıtlayamaz. Nasıl kanıtlayacaksa, olan şeyi söylese yalan dersin, belge gösterse herşey resmi dersin, foto video göserse terörist der içeri atarsın. Bir tane reis var yanlışta yapsı kabulü var adamı milyonlar destekliyor.. ya bu reisçikleri ne yapacaz bilmiyorum, kendi köyünüzde muhtar olsanız seçilmezsiniz. Gel görki reisin oyuyla en ön koltuktasınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • çok haklısın ali bey
    0
    0
    Yanıtla