SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Arabam Çalındı" Diye Polise Başvurdu, Sonra..

0
Güncellendi - 2020-09-01 20:25:34
A- A+ PAYLAŞ

Gece yarısından sonra polise başvurarak, caddeye park ettiği otomobilinin çalındığını öne süren şahsın otomobili bir başka caddede bulunurken, şahsın park ettiği yeri unutması nedeniyle otosunun çalındığını zannettiği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Pazar'ı Pazartesi'ye bağlayan gece yarısından sonra Beydağı Polis Merkezi'ne başvuran bir şahıs, Kışla Caddesi üzerine park ettiği 09 plakalı otomobilinin çalınmış olduğunu öne sürdü. Alkollü olduğu da belirlenen şahsın iddiası üzerine, polis merkezi araştırmalara başlarken, otomobilin plakası polis ekiplerine iledildi. Bir süre sonra otomobil, Turgut Temelli Caddesi'nde park halinde bulundu.

Yapılan araştırma sonucu, otomobilini Turgut Temelli Caddesi'ne park ettikten sonra Kışla Caddesi civarındaki bir içkili mekana yaya olarak giden şahsın, otosunu park ettiği yeri unuttuğu, bu nedenle hırsızlık ihbarında bulunduğu, ancak hırsızlık olayının söz konusu olmadığı belirlendi. Araç, sürücünün çağırdığı alkollü olmayan bir yakınına teslim edildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • RAMAZAN (3 yıl önce)
    İnsanlık hali.Bazen çarşıya arabayla gidiyoruz.Yürüyerek geliyoruz.Sabah araba arıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hadi ordan içmiş adam oku haberi
    0
    0
    Yanıtla
  • Adam alkollü sen ne içiyon acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (3 yıl önce)
    Habere bakın ya bu nasıl kafa.. Haber konusu olacak ne var yazıklar olsun sizlere
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Helal olsun polisimize ,bakın nelerle uğraşıyorlar,
    0
    0
    Yanıtla