SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arapgir'de 35 Kaçak Göçmen Yakalandı

Arapgir'de 35 Kaçak Göçmen Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da dron destekli düzenlenen operasyonda 35 kaçak göçmen yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbarat çalışmaları neticesinde, ülkeye yasa dışı yollarla girdiği belirlenen  göçmenlerin Arapgir ilçesinde bir minibüste seyir halinde olduğu tespit edildi.

Arapgir-Malatya kara yolunda dron destekli operasyonla minibüsü durduran ekipler, 32 Afganistan ve 3 Pakistan uyruklu kaçak göçmeni yakaladı.

Araç sürücüsü, göçmen kaçakçılığı suçlamasıyla gözaltına alındı.

Kaçak göçmenlerin jandarmadaki işlemlerin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edileceği öğrenildi.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • yazıhanlı (1 yıl önce)
    sayın Editör Ancak bu kadar boş bir haber yapılır. Bak kardeşim haber yapılınca böyle yapılmaz.. Arapgir' de göçmen yakalanmış Bunlar Uzaydan mı geldi kimler getirdi getirenlerin çalıştıkları kurumu kimlerin kimi yazmak yokmu açıklamak çok mu zor. Kusura kalmayın işinizi Layıkıyla yapmanızda fayda var LÜTFEN
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Artık şehirler doldu ilçelere dolmaya başladılar. Afganistanlıların Arapgir de ne işi var? Tabi bu soruları ülkeyi yönetenlere sormak gerek. Bu ülkenin sınırları yok mu? Bu ülkenin sınırlarını koruyan kimse yok mu? Var ise bu kadar Afganistanlı sınırı nasıl geçiyor? Peki bu hükümet yok iken geçemiyorlardı da şimdi nasıl geçiyorlar? Ne değişti? Yoksa bizim bilmediğimiz başka şeyler mi var? Koca ülkeyi sığınmacı, mülteci deposuna çevirdiler. Bu yüzden ev kiraları, ev fiyatları aldı başını gitti. Hiç bir şey olmasa bile sırf bu yüzden Akp ye oy vermem.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • kayhanozhan (1 yıl önce)MUSTAFA isimli kullanıcı yorumuna
    Elazığ'dan Malatya'ya geçemeyeceklerine göre Karakaya da kontrol noktasından dolayı Keban arapgir Hekimhan guzergahindan Sivas'a geçiyorlar yani arapgirle bir işleri yok
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haci (1 yıl önce)
    Bu soğukta bile ta.. Arapgire kadar gelebiliyorsalar vay halimize....
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Durucasulu (1 yıl önce)Haci isimli kullanıcı yorumuna
    Gelebiliyorlar değil canım kardeşim Getirenlere bakmak lazım Kim getiriyor nasıl getiriyorlar onlara bakmak lazım.. Neden getirenler deşifre edilmiyor neden gizleniyor ona bakmak lazım Kimler koruyor getirenler nerde çalışıyor kim kime ne kadar yakın.....
    0
    0
    Yanıtla