SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Arguvan'ın Kaderini Değiştireceğiz"

0
Güncellendi - 2019-03-21 00:33:33
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan Belediye Başkanı ve CHP Yeni Dönem Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş seçim çalışmaları kapsamında Asar, Adatepe, Çiftlik ve Horumhan mahallelerini ziyaret etti.

“MAHALLELERİMİZE ADİL VE YÜKSEK KALİTEDE HİZMET GÖTÜRDÜK”

Başkan Kızıldaş, “2014 yılında seçildiği ilk günden itibaren, belediye hizmetlerini sunarken hiçbir ayrımcılık yapmadıklarını, tüm Arguvan halkına eşitlik ve hakkaniyet ilkeleri çerçevesinde hizmetler sunduk. Görevde olduğumuz beş yıl boyunca bize oy versin ya da vermesin Arguvan halkına, merkez ve kırsaldaki tüm mahallelere adil ve yüksek kalitede hizmet götürdük” dedi.

“TÜM MÜCADELEMİZ HİZMET İÇİN”

Laf değil iş ürettiklerini, hizmet için mücadele ettiklerini ve dedikodu ile uğraşacak zamanlarının olmadığını vurgulayan Başkan Kızıldaş, “Arguvan da bir sıkıntı varsa bu hepimizin sıkıntısıdır, Arguvan mutluysa hepimiz mutluyuzdur. Bizim derdimiz partisi, inancı, düşüncesi, etnik kökeni ne olursa hep birlikte mutlu olabilmektir. Hepimizin yüzü gülsün, herkese hizmet sunulsun istiyoruz. Bu düşünceleri taşıyarak göreve geldik, bu düşüncelerle göreve yeniden talip olduk. Tüm mücadelemiz Arguvan’a hizmet etmek için” şeklinde konuştu.

“BİZ İNSAN ODAKLI SİYASET YAPIYORUZ”

Arguvan Belediye Başkanı ve CHP yeni dönem Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş, “Devrimci bir gelenekten geldim ve tüm hayatımı toplumsal sorumluluk duyarlılığı temeline oturttum.  Herzaman kalabalıklara, bağlı bulunduğum topluma hizmet ettim. Bireysel menfaatlere ve kişisel çıkarlara asla hizmet etmedim. Bizim için bireylerin, kişilerin menfaati değil bütün Arguvanlılar’ın menfaati önemlidir.  Çünkü biz insan odaklı siyaset yapıyoruz. İnsanı merkeze koyuyoruz” sözlerini kaydetti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız