SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arturo Mina Antalya'daki Kampa Katıldı

0
Güncellendi - 2020-01-09 02:42:18
Arturo Mina Antalya'daki Kampa Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

5 yaşındaki oğlu Darius Mina'nın, ülkeleri Ekvador'daki evinde geçirdiği kaza sonucu ağır yaralanması nedeniyle ülkesine giden ve ilk yarının son 2 maçında BtcTurk Yeni Malatyaspor'un kadrosunda yeralamayan Arturo Mina, takımın 2. yarı için Antalya'da devam eden kampına iki günlük ek iznin ardından katıldı.

Arturo Mina, oğlu Darius'un 9 Aralık'ta, evlerinin ikinci katından düşmesi sonucu yaralanmasına rağmen, BtcTurk Yeni Malatyaspor'un 15 Aralık'ta İstanbul'da Beşiktaş'la oynadığı maça çıkmış, bu maçın hemen ardından izinli olarak ülkesine gitmişti. B.Yeni Malatyaspor Kulübü, olayı 21 Aralık'ta "“Futbolcumuz Arturo Mina’nın oğlu Darius Mina 9 Aralık 2019 tarihinde evinin ikinci atından düşmüş ve bilinci kapalı olarak hastaneye kaldırılmıştır. Futbolcumuz Beşiktaş maçı öncesi bu olayın duyulmamasını rica etmiş ve maçtan sonra yoğun bakımda olan ve halen hayati tehlikesi devam eden oğlu için ülkesi Ekvador’a izin alarak gitmiştir. Kendisine kulübümüz ve taraftarlarımız adına geçmiş olsun dileklerimizi sunar, oğluna Allah’tan acil şifa dileriz.” açıklamasıyla duyurmuştu. Kulüpten, 24 Aralık'ta yapılan açıklamada da, “Futbolcumuz Arturo Mina’nın yüksekten düşme sonucu şuuru kapalı halde hastaneye kaldırılan oğlu Darius yoğun bakımdan çıktı. Baba Mina, oğlu minik Darius’un yoğun bakım ünitesinde gözünü açtığını ve durumunun hızla iyiye gittiğini paylaştı” denilmişti.

Birçok kulüp ve futbol adamı, mesajlar yayınlayarak küçük Darius Mina'nın geçirdiği kaza için geçmiş olsun dileklerini iletmiş, sağlık dileklerini dile getirmişlerdi.

Arturo Mina, oğlunun tedavi süreci nedeniyle, B.Yeni Malatyaspor'un ilk yarının son iki haftasındaki Çaykur Rizespor ve Gaziantepspor FK maçlarında kadroda yeralamamıştı.

İkinci yarı hazırlıklarını 5 Ocak'ta Antalya'da başlatan B.Yeni Malatyaspor'da Mina ve Guilherme'ye 2 gün ek izin verildiği açıklanmıştı.

Ek izinin ardından Arturo Mina'nın Antalya'ya gelerek takımının kampına ve hazırlık çalışmalarına katıldığı bildirildi.

Bu arada, ara transferde adı Fenerbahçe için geçen Guilherme'nin ise, 8 Ocak günü itibarıyla kampa katılmadığı, ülkesi Brezilya'da olan bu futbolcuya yol uzunluğu nedeniyle ek süre verildiği öne sürüldü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Salih (4 yıl önce)
    Erkan kaş ı bu takimda görmek istemiyorum 2 yıldir hicbir katki sağlamadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Tmm yarın yolluyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Angaralı (4 yıl önce)Salih isimli kullanıcı yorumuna
    Tamam 2 gün içinde gidecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (4 yıl önce)
    Tekrar geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    Çok geçmiş olsun....Sağlıklar dilerim...
    0
    0
    Yanıtla