SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Yeni Malatya Mehmet Ekici İle İlgileniyor

0
Güncellendi - 2020-01-01 15:42:39
B.Yeni Malatya Mehmet Ekici İle İlgileniyor
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Fenerbahçe’nin oyuncusu Mehmet Ekici’yi kadrosuna katmak için düğmeye bastığı ve anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi.

Süper Lig’de devre arası hazırlıklarına 5 Ocak’ta Antalya’da başlayacak olan Btcurk Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmaları sürüyor. İlk olarak İstikbal Mobilya Kayserispor ile yollarını ayıran forvet oyuncusu Umut Bulut’u kadrosuna katan sarı kırmızılılar, şimdi de Fenerbahçe’nin on numara pozisyonunda oynayan futbolcusu Mehmet Ekici’yi kadrosuna katmak için düğmeye bastı. 

Fenerbahçe’de adı Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) bildirilmediği için A takım kadrosunda yer almayan Mehmet Ekici, sarı lacivertli formayı giyemezken, takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılıların, özellikle teknik direktör Sergen Yalçın’ın çok istediği Mehmet Ekici’yi kadrosuna katmak istediği öğrenildi. 

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Mehmet Ekici, orta saha ve on numara pozisyonlarında forma giyerken, her iki ayağını da kullanabiliyor. 

Bayern Münih, Nürnberg, Werder Bremen ve Trabzonspor’un formalarını giyen Mehmet Ekici, 2017-2018 sezonunda Fenerbahçe’ye transfer oldu. Süper Lig’de 92 karşılaşmaya forma giyen yıldız oyuncu, bu karşılaşmalarda 19 gol, 15 asistlik bir performans sergiledi. 

Fenerbahçe’de 2018-2019 sezonunda 21 karşılaşmada bin 86 dakika görev alan Ekici, bu karşılaşmalarda 3 gol kaydederken, 1’de asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Cengiz (4 yıl önce)
    Gulierme ile takas yoluyla geleceği söyleniyor..eğer öyleyse fb kongre üyesi olan adil gevrek beyin fb kimliği daha ağır basiyor deriz..lakin yigithan kazığını hala unutamadık..gulierme 10 tane ekici eder...hem kronik sakat hem egoist..vermeyecegin tek topcu guliermedir...adil gevrek gun döner hesap döner şanslı birisin ama cekirgenin zıplamaya taakati kalmazsa nolacak..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    Sergen hoca Ozan Tufan ı değilde bizim GÖKHAN TÖRE yi bir şey edemedi,MEHMET EKİCİ çok sakatlanan birisi bize ne faydası olacağı muamma.......................
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    Adı üstünde Mehmet Ekici...! İyi olur iyi içinizi ferah tutun. Sizin düşündüğünüz endişeleri Sergen Hoca bilmiyormu sanıyorsunuz? İnşallah ikinci bir Gökhan Töre faciası olmaz...
    0
    0
    Yanıtla
  • ümit (4 yıl önce)
    bırakın orta sahayı .süper ligin en iyi orta saha kadrosu bizde zaten. Alternatif hızlı bir forvet bi tane hırçın ve çevik stoper ve en önemlisi de sol bek almak yeterli.3-4 transferle 50-55 puan yaparız o da ekonomik durumu çok daha iyi yerlere getirir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (4 yıl önce)ümit isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeş sen burda harcaniyorsun orta saha mi var donald la robin le lrta saha sadece buna kahkaha atilirrr
    0
    0
    Yanıtla
  • Pöturge (4 yıl önce)
    Mehmet Ekici çok iyi futbolcu lakin müzmin sakat. Gökhan töre gibi. Yoksa iyi transfer olur. Yönetim bunu göz önünde bulundurmali. Sakat olup kulübede bir dönem geçirirse. Bizim gibi takımlara ağır olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)
    Bunlar Yeşiltepe de maç izleyen kendini bilmiş sanan sayilarida on onbeş kişi.biri bişey söyler yanindakilerde tasdik eder.haydi yolalin.sizi çok iyi biliyor bu şehir.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Çok bilenler Mehmet ekiciyi nasıl biliyorlar acaba.iki kere ikinin 4 yaptığını bilmek için matematikçi olmak gerekmiyor.Bunun gibi kaç tane çöp transferimiz yattığı yerden kazanıyor sayısını bilen varmı?bir maç oynayıp 10 maç yatan oyuncu almak gibi bir lüksümüz yoktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Bilende bilmeyende konuşuyor o zaman teknik adam almayak yönetici almayak bu beyler her işi biliyorlar bütün oyunculari taniyorlar Yeni oyuncu alacağimiz zaman bu cok bilen beylere Soralim onay verirlerse alalim Birde hiç kimseyi beğenmiyorlar messi gelse onada Ehtiraz ederler malesef Hayirli olsun demek cok mu zor Bu tip insanlarin hayatlari da böyle galiba Yani hep karamsar yazik yazik Bir kere olsun tebrik edin takdir edin
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (4 yıl önce)
    Yetenekli lakin Mücadele etmeyen egoist kendini takımdan üstün tıtan bir oyuncu orta sahamız çok ağır zaten.mücadele gücü yüksek azubike tarzu oyuncu lazım bize
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Bu oyuncuyu Sergen hoca istedi.Yönetimde ilgileniyor.Neyi eleştiriyorsunuz?Eleştiriniz Yönetime mi?Sergen hocaya mı?Yoksa her maç sonrası eleştirdiğiniz her ikisimi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (4 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    Yav bu adamlar 5 TL bilet parası vermeyen bı guruhtur. millet ne çabuk unutuyor.. 3 - 4 yıl önce eski stad da bir yıl boyunca Pendik Malatya'ya nasıl gelecek diye bağırdı şimdi ise takımı Süper ligde kafaya oynar duruma getiren yönetimi,Sergen Yalçın'ı, Mehmet Ekici'yi vs beğenmezler. Bu düpedüz kendini bilmezlik ya şımarıklık ya da akıl tutulmasıdır (varsa tabi)...
    0
    0
    Yanıtla
  • He valla. Haklısın. Maça gitmez. Gitsede bi külah çekirdeği yanında. Sosyal medya TENKİT direktörleri.Bi susun ya. Malatyaya 90 + dk. Tezahüratla destek veren taraftar gerekli.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Umut buluttan sonra mehmet ekici inanılır gibi değil ya.Fenerbahçenin yiğithan kazığından sonra mehmet ekiciyle fenerbahçenin çöplüğüne döneriz.İkinci bir gökhan töre faciası olur.bu isimlerle taraftarlarda tedirgin oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekli sen kimsin be futboldan anlıyonmu her zaman eleştiriyorsun seni tanımak iyi olurdu şu malatyasporda bir beğendiğin varmı maça para verip giriyonmu, yada kombine varmı cebinde, inanmıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyhan (4 yıl önce)
    Sergen Yalçın daha önce Alanyaspor'da iken Ozan Tufan kadrosuna katmış, milli yıldızı eski formuna kavuşturmuştu. Mehmet Ekici gelir ise çok iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (4 yıl önce)
    2 sezondur ya sakat ya formsuz arkadaş hic mi ptt de genc yetenek yok yabanci gemç çalışkan is ahlaki olan adam bulunamiyor çop transfer chelali ne olacak adamin topa vuracak mecali kalmamış tunus milli oyumcusu diye resmen bize yaslamışlar yazik yahu yazikk pess
    0
    0
    Yanıtla