SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz Kazandıktan Sonra Rakip Bizi İlgilendirmiyor"

0
Güncellendi - 2017-05-01 17:02:09
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un tecrübeli kaptanı ve orta saha oyuncusu Sedat Ağçay yaptığı açıklamada, "Lig içerisinde makas artık daralıyor ve önümüzde Bandırmaspor maçı var. Bandırma maçını da alnımızın akıyla kazanıp Göztepe maçının bir seri başlangıcı olduğunu tekrar göstermek istiyoruz" dedi.

Bandırma deplasmanına hareket etmeden önce İHA’ya konuşan takım kaptanı Sedat Ağçay ve geçen hafta attığı golle 3 puanın kazanılmasını sağlayan defans oyuncusu Murat Akça, takımdaki son durum ve Bandırma maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Göztepe maçını kazandıkları için oldukça mutlu olduklarını belirten Sedat, "Güzel bir avantajımız var. Göztepe maçında galip gelerek 3 haftalık kötü gidişata 'dur' dedik. Özellikle Giresunspor maçının ikinci yarısında verdiğimiz güzel oyunun sinyali, Göztepe maçına da yansıdı. Ne olursa olsun içeride oynadığımız bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Çok sıcak bir havaya rağmen rakibimiz karşısında üstün bir performans sergiledik. Gol biraz geç geldi diyebilirim. Oyunun hakkı aslında ilk yarıda golü bulup maçı daha erken bitirmeye yönelikti. Ama çok şükür 1-0’da olsa kazanmasını bildik. Lig içerisinde makas artık daralıyor ve önümüzde Bandırmaspor maçı var. Bandırma maçını da alnımızın akıyla kazanıp Göztepe maçının bir seri başlangıcı olduğunu tekrar göstermek istiyoruz" dedi.

"Herkes kendi üzerine düşeni yapıyor"

Sedat, takım içerisinde her futbolcunun üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını kaydederek, "Takım içerisinde bazı isimler üzerinde değil de komple takım üzerinde yoğunlaşmak gerekiyor. Çünkü daha kollektif bir oyun oluyor. Herkes kendi üzerine düşeni yapıyor. Takım oyununda 3-5 kişi sorun yaşadığı zaman geriye kalan oyuncuların omuzlarına daha fazla yük biniyor. Bu sefer hem performans ortaya koyuyoruz hem mücadeleyi ortaya koyuyoruz. Mücadele gücünü fazlaya çıkarttığınız zaman bu da ister istemez performansı etkiliyor. Ne olursa olsun kazanmamız gereken maçlar oynadığımız için işler biraz daha farklılaşabiliyor. Göztepe maçı da bunlardan bir tanesiydi. Kazanamadığımız takdirde sorun olabilecek bir maçtı. Çok şükür 3 puanı Göztepe maçında iyi bir takım performansı sergileyip hak ederek kazandık. O yüzden de ayrı bir mutluyuz" ifadelerini kullandı.

"Bizi açıkçası pek ilgilendirmiyor"

Rakiplerin maçlarıyla ilgilenmediklerini, kendilerinin kazanması halinde sorun olmayacağını da belirten tecrübeli kaptan, “Aslında kaç maç alırız, kaç puan toplarız, rakiplerimiz puan kayıp eder mi, gibi değerlendirmelere girmemiz gerekiyor. Önümüzdeki Bandırmaspor maçını kazanıp devamındaki maçlara bakmamız lazım. Çünkü biz kazandıktan sonra rakiplerimizin kazanacağı ya da kayıp edecekleri puanlar bizi açıkçası pek ilgilendirmiyor. O yüzden şuan tüm ipler bizim elimizde biz kazandıkça onların neler yaptıkları da çok umurumuzda değil. Bandırma takımı içerde üstün oynadığımız maçta bizi yenmişti. Onlardan alacağımız 3 puanımız var. İnşallah telafi edeceğiz. Adana Demirspor maçında aldıkları farklı bir galibiyet var. Bizim maçımız alt sıraları da yakından ilgilendiren bir maç ama kazanan biz olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ali (7 yıl önce)
    Bandırma maçını alırsak iş biter diyorum yani ilk iki kesin gibi çünkü 4 maç bandırma sonrası3 maç3 maç 9 puan firesi en az 3 tür bizim attığımız fark 5 olunca ben böyle bir hesabın içinde oldum siz ne düşünürsünüz yoruma açık çünkü arkadaşlar matematik yapacaklar buraya lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • e.k. (7 yıl önce)
    şut çekme sedat şut çekmeeeeee
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK (7 yıl önce)
    Bandırma için hayati maç.Alırsa ligde kalma ihtimali yüksek.Yenilirse ligde kalması çok zor. Malatya'mız için alırsa artık mucize olmadığı takdirde şampiyonluk olmazsa dahi süper lige merhaba maçı. Ancak maçımız yine olmadık bir saatte.Saat 16:00'de herkesin işinde gücünde olduğu bir saat.Hani kış olsa anlarım da bu havada 19:00 dan sonra neden oynanmıyor.?
    0
    0
    Yanıtla
  • Selami (7 yıl önce)
    Bandırmayıda alırsak kimse bizi tutamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (7 yıl önce)
    Aynen dediği gibi biz maçı kazanalım, rakipler kazandığı maçta isterse bir düzine gol atsın, bizi ilgilendirmez. Ancak şunuda unutmamak lazım, biz puan yada puanlar kaybettiğimiz zaman rakiplerin alacağı sonuçlar bizi çok ama çok ilgilendiriyor.
    0
    0
    Yanıtla