SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Caner Sarı Kart Cezalısı

0
Güncellendi - 2017-02-27 15:44:18
Caner Sarı Kart Cezalısı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un sağ bek oyuncusu Caner Arıcı, Altınordu karşısında dördüncü sarı kartını gördü ve cezalı duruma düştü.

Uzun süre sakat futbolcuların çokluğuyla uğraşan ancak buna rağmen ligde aldığı iyi sonuçlarla liderliğini sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor’da Caner Arıcı şoku yaşanıyor. Altınordu karşılaşmasında üç sarı kartla mücadele eden tecrübeli futbolcu, 83’ncü dakikada gördüğü sarı kartla, dördüncü kartını gördü ve cezalı duruma düştü.

Caner Arıcı, ligin 9’ncu haftasında Elazığspor deplasmanında, ligin 16’ncı haftasında Boluspor deplasmanında, Ligin 22’nci haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında sarı kart görmüştü.

Arıcı, ligin 23’üncü haftasında deplasmanda oynanacak olan Balıkesirspor maçında forma giyemeyecek.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • emirza44 (7 yıl önce)
    hakem abay giresunlu, malatyanın rakibi giresun gelde işkillenme
    0
    0
    Yanıtla
  • uur (7 yıl önce)
    canerin olmaması büyük sıkıntı inş bu maçı kazanırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Hakemler bize ilk fırsatta kart verip, rakipleri uyarmaya devam ediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (7 yıl önce)
    Eskisehir batiyor diyolar paralari yok diyorlar takimin basina mustafa denizliyi getiriyorlar gelde şike arama bu durumun altinda.. Bizim arkamizdakiler saglam degil o bi gercek..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (7 yıl önce)
    Yemin ederim kirmizi kart vere diye elinden geleni yapti veremedi 11 kisilik takimin 8 ine sarı verdi yine olmadı. Sahipsiz degilsin malatyam duyurabilecegimiz kadar duyuracagiz sesimizi...!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalçın Aslan (7 yıl önce)
    Maalesef hakemler sarı kart ellerinde Malatyaspor lu futbolcuları takip ediyor.
    0
    0
    Yanıtla