SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Cumhurbaşkanımız Hayallerimizi Gerçekleştirdi"

0
Güncellendi - 2018-01-05 05:12:59
A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesinde belediye bünyesinde çalışan taşeron işçilerin kadroya geçişi için müracaatlar alınmaya devam ediyor.

İstenilen belgeleri günler öncesinden hazır eden işçiler, evrak ve doldurdukları formlarla kurumlarına başvurularını yapıyor.

Darende Belediyesinde çalışan 65 taşeron işçi, evrakları ilgili birime teslim ederek müracaatlarını yapıyor.

Darende Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Kazancıoğlu, başvuruların yapıldığı birimde işçilerle bir araya gelerek, "hayırlı olsun" dileğinde bulundu.

Kazancıoğlu, AA muhabirine yaptığı, taşeron işçilerin kadroya alımıyla ilgili başvuruların dün itibarıyla başladığını hatırlattı.

Kazancıoğlu, şöyle konuştu:

"Belediyemiz bünyesinde 65 taşeron işçisi çalışmaktaydı. Cumhurbaşkanımızın müjdesiyle dün başlamak üzere taşeron işçilerin kadroya alınması için başvuruları alıyoruz. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu şartlarını taşıyan bütün arkadaşlarımız inşallah bu işe kısa bir süre sonra layık görülecektir. Kadro alımlarında tahsil ve yaş sınırı getirildi. Bu anlamda da titizlikle incelemelerimizi yapıyoruz. İşçilerimiz adına, Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Bakanlar Kurulumuza teşekkür ediyorum."

Darende Belediyesinde taşeron işçi olarak çalışan Ramazan Polat ve Hacı Erden de uzun zamandır bekledikleri kadroyu büyük bir sevinçle karşıladıklarını söyledi.

İşçilerden Hikmet Demir, 3 yıldır taşeron işçi olarak çalıştığını belirterek, "Şu anda başvuru yaptım. Cumhurbaşkanımız hayallerimizi gerçekleştirdi. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Allah Cumhurbaşkanımızın eksikliğini göstermesin. Çok mutluyum." dedi.

İşçilerden Polat ise uzun süredir taşeron olarak çalıştığını anlatarak, "Bizim için hayallerin ötesinde bir kadro ile müjdelendik. Devletimizin büyükleri bizlerin hayallerini gerçekleştirdi. Diğer arkadaşlarım gibi ben de evraklarımı teslim ederek başvurumu yaptım. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Allah Cumhurbaşkanımızın eksikliğini göstermesin. Çok mutluyuz." diye konuştu.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ersoy (6 yıl önce)
    Chp ye dua edin asgari ucreti bu kadar yukselmesini kim sagladi taserona kadroyu kim bas bas bagirdi...
    0
    0
    Yanıtla
  • arğalı (6 yıl önce)
    neydi hayaliniz.Maaşsa aynı maaşı alacaksınız.İş güvencesi ise şuanda kimsenin iş güvencesi yok.Adam 25 yıllık Melih Gökçeki bir sözü ile yedi.Sizmi güvence alacaksınız.Artık kaşının üstünde kara var diyip memur görevden alınıyor.Hangi hayalden bahsediyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • memet (6 yıl önce)
    sayin editor lutfen sorun buyuk sehire ait sirket personellerini ayrim yaparak sadece belirli bir kismini gecis icin evrak istediler .o bur calisan personelin sucu ney adam cilik yapip ken di adam larini aylar on ce baska birim lere neden cek tiler .sayin editor sayin cakira sorun ben ce bu konu da bilgisi yok tesisimiz siz ve sizin kurulusunuz .sim diden cok tesekur ederim .
    0
    0
    Yanıtla