SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Yeni Malatyaspor Taktik Çalıştı

0
Güncellendi - 2019-03-26 17:30:13
E.Yeni Malatyaspor Taktik Çalıştı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, lige milli maçlar ve seçim nedeniyle verilen arada hazırlıklarını Antalya'da günde çift antrenmanla sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig'de 26.haftada sahasında MKE Ankaragücü'nü 3-1 yenerek, milli araya moralli giren Evkur Yeni Malatyaspor, lige hem milli maçlar hem de seçim nedeniyle verilen arayı Antalya Belek'te kamp çalışması yaparak sürdürüyor. 22 Mart Cuma günü Antalya'da kampa giren sarı kırmızılılar, kampta beşinci günü geride bırakırken, her geçen gün temposunu artırıyor. Malatya ekibi, sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenmanla Galatasaray ile önce kupa sonrada ligde oynayacağı karşılaşmalara hazırlanıyor.

Teknik direktör Erol Bulut yönetiminde güç ve koordinasyon ağırlıklı çalışmalar yapan Malatya ekibinin yarından itibaren tek antrenman temposuna ineceği bildirildi.

KAMARA YARIN ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAK

Evkur Yeni Malatyaspor'da bir süredir sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı kalan Thievy Guivane Bifouma Koulossa 3 gündür takımla birlikte çalışmalara katılırken, topla yapılan çalışmalarda da yer aldı.

Tedavisi sonrası takımın Antalya'daki kamp çalışmalarında ilk günden buyana yer alan defans oyuncusu Mina ise kondisyoner eşliğinde takımdan ayrı çalışmalarına devam etti. Mina'nnı kampın sonuna kadar hazır hale gelmesi bekleniyor.

Sarı kırmızılı takımda sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olan forvet oyuncusu Aboubakar Kamara'nın ise yarından itibaren çalışmalara katılacağı bildirildi.

HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAKLAR

Antalya kampı sonrası hem Ziraat Türkiye Kupası hem de Spor Toto Süper Lig'de zorlu karşılaşmalarla oynayacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyor.

Sakat oyuncularında takıma katılmasıyla birlikte teknik heyetin yüzü gülerken, takımın teknik patronu Erol Bulut hem sakat oyuncuların hem de form düşüklüğü yaşayan oyuncuların bir an önce zorlu periyoda hazır hale gelmesi için yoğun mesai harcıyor.

Lige verilen ara nedeniyle Antalya'da kamp çalışması yapan sarı kımızılılar, İzlanda Süper Lig ekibi FC. İBV takımıyla 29 Mart Cuma günü saat: 17.00'da özel maçta karşı karşıya gelecek.

"KAMP ÇALIŞMALARI İYİ GEÇİYOR"

Evkur Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, lige verilen arada Antalya'da kamp çalışmasını verimli bir şekilde sürdürdüklerini kaydetti.

Galatasaray ile kupada ve ligde oynayacakları maçlara en iyi şekilde hazırlandıklarını kaydeden Ravcı, "Antalya kampımızda beşinci günü geride bıraktık. Sakat oyuncularımızın takıma yeniden dönmeleri adına oldukça kazançlı bir kamp süreci geçiriyoruz. Şuanda Bifouma ve Mina takımla birlikte çalışırken, Yiğithan ise takımdan ayrı olarak çalışmalarına devam ediyor. Kamara ise İstanbul'daki tedavisini tamamladı ve yarın kampa katılmasını bekliyoruz. Kamp çerçevesinde cuma günü İzlanda Süper Lig’inden FC. İBV takımıyla bir hazırlık müsabakası oynayacağız. İnşallah takımımız milli aradan en verimli şekilde çıkacak" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Oğuz Özcan ??? (5 yıl önce)
    Sakat oyuncular iyi diyorlar peki Fenerbahçe den alınan Yigithan Nerede bilen varmı ne zaman iylesecek takıma bu sezon katkı sağlayacakmı .
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (5 yıl önce)
    ooooo kamara reis geliyormuş kırmızı halı falan serelim kurban keselimm
    0
    0
    Yanıtla