SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EPDK'dan Malatya'da da Doğal Gaz Tarife 'Revizesi'

EPDK'dan Malatya'da da Doğal Gaz Tarife 'Revizesi'
A- A+ PAYLAŞ

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, aralarında Aksa Malatya Doğalgaz Dağıtım AŞ'nin de bulunduğu 7 doğal gaz dağıtım şirketinin üçüncü tarife uygulama dönemi perakende satış tarifelerinin revize edilmesine karar verdi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) konuya ilişkin Kurul kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Selçuk Doğal Gaz Dağıtım AŞ, Samgaz Doğal Gaz Dağıtım AŞ, Aksa Balıkesir Doğal Gaz Dağıtım AŞ, Aksa Malatya Doğalgaz Dağıtım AŞ, Aksa Mustafakemalpaşa Susurluk Karacabey Doğal Gaz Dağıtım AŞ, Enerya Aksarak Doğal Gaz Dağıtım AŞ ve Kırgaz Kırıkkale-Kırşehir Doğalgaz Dağıtım Paz. ve Tic. AŞ'nin, 2022 ile 2026 yılları arasında geçerli üçüncü tarife uygulama dönemindeki perakende satış tarifeleri revize edildi.

Perakende satış tarifeleriyle şirketlerin sistem kullanım bedelleri yeniden düzenlendi.

Söz konusu kararlar, 1 eylül itibarıyla yürürlüğe girecek.

Ankara, AA

TARİFEYLE İLGİLİ RESMİ GAZETE'DE YAYINLANAN MALATYA'NIN DA YER ALDIĞI KARAR İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ..

https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2022/08/20220827-11.pdf

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Malatya'da bir fakir (1 yıl önce)
    Arkadaşlar onu bunu bırakın da , 31 Ağustos gece yarısı gelecek zammı düşünün, tahmini %40 zam gelecek, ve herşey minimum %15-20 artacak
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Sizin haberiniz yok u zamları cehapeli kılıçdaroğlu yapıyor
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Haci (1 yıl önce)
    Revize demenin son zamanlarda zam demek olduğunu öğrendim.Gerisi teferruat.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Kerem (1 yıl önce)
    Yani sonuç olarak ne oldu şimdi başka yerdeki haberi kopyala yapıştır yapacağınıza sayın editör anlayacağımız dilden de yazsaydınız ya zahmet olmazsa indirimmi bindirimmi oldu şimdi
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Haberi yazan arkadaş sıradan vatandaş bu HABERDEN ne anladı ? Tarifenin revize edlmesi vatandaşa zam olarak mı yansıyacak ? Yoksa indirim mi olacak ? Madem haber değeri var diye yazdın,vatandaş olarak biz de birşey anlayalım Lehimize mi ? Aleyhimize mi ? azcık zahmet edip araştırıp yazın.Güldür Güldürdeki Şevket gibi Hırhızlık olmuş ? ne ,nerde, nasıl, v.b sorulara yanıt vermeli haber:
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Aynı binada aynı gün kesilen faturada ev gazını ayrı, apartman ısınma gazını ayrı tarife ve çarpan katsayısısından hesaplıyorlar. Sanki millet ısınmak için gazdan elektrik üretiyor…
    %100
    %0
    Yanıtla